آش اوماج آذربایجان شرقی
این دستور را درست کردی؟
آش اوماج اردبیل
4.5
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه آش اوماج اردبیل
برای 2 نفرمواد اولیه آش اوماج اردبیل
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
آرد سفید
1 پیمانه
عدس
نصف پیمانه
آویشن
به میزان لازم
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
آب قلم
1 پیمانه
آب
به میزان لازم
روغن مایع
به میزان لازم
نمک
1 قاشق چایخوری
پیاز
1 عدد متوسط
طرز تهیه آش اوماج اردبیل
آماده سازی
مرحله 1
- آرد، نمک، فلفل و زردچوبه را باهم ترکیب کرده به آن آب اضافه کنید، سپس آن ها را مخلوط کنید تا حالت خمیری به خود بگیرد. حالا خمیر را با رنده، کف سبد یا آبکش، یا با دست به صورت دانه های ریز درآورده و روی سینی پخش کنید تا خشک شده و اوماج بدست آید.
- پیاز را شسته، پوست گرفته، نگینی خرد کنید.
- عدس را پاک کرده بشویید.
مراحل پخت
مرحله 1
قابلمه را روی حرارت گذاشته، روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا بلوری و سبک شود.
مرحله 2
زردچوبه، فلفل، آب، آب قلم و عدس را اضافه کنید تا بپزند.
مرحله 3
در آخر آویشن و اوماج را اضافه کرده و اجازه دهید آش بجوشد و لعاب بیندازد و جا بیفتد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها