slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
آمریکا-ایران-ترکیه

این دستور را درست کردی؟


شربت وانیل و بابونه

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه شربت وانیل و بابونه

برای 2 نفر

برای شربت وانیل و بابونه

بابونه (خشک یا تازه)

نصف پیمانه

آب

3 پیمانه

وانیل

1 قاشق چای‌خوری

شکر

1 پیمانه

برای شربت گاوزبان و بادرنجبویه

آب (خنک)

به میزان لازم

یخ (قطعه)

8 عدد متوسط

طرز تهیه شربت وانیل و بابونه

مرحله1

بابونه، وانیل، شکر و آب را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. اجازه دهید بابونه خوب رنگ بدهد و شکر در آب حل شود.

مرحله2

وقتی شربت غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید، از صافی عبور دهید و کنار بگذارید تا خنک شود. برای سرو، مقداری از شربت غلیظ شده را به همراه یخ در لیوان بریزید و با آب رقیق کنید.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان شکر به‌صورت استاندارد تعریف شده‌است؛ البته شما می‌توانید این مقدار را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. درجه شیرینی نوشیدنی شما، به میزان شربتی بستگی دارد که در لیوان می‌ریزید و با آب رقیق می‌کنید. هرچه شربت بیشتری استفاده کنید نوشیدنی شیرین‌تری خواهید داشت.
  3. اگر تصمیم دارید باقیمانده شربت را برای طولانی مدت در یخچال نگه‌دارید، اواخر پخت به آن آبلیمو اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه‌ای به‌همراه باقی مواد بجوشد تا در طول مدت نگهداری در یخچال شکرک نزند. میزان آبلیمو برای مقادیر ذکرشده به‌ازای 2 نفر، 1 قاشق چای‌خوری است.
  4. درصورتی که می‌خواهید باقیمانده شربت را در دفعات بعد استفاده کنید، آن را در ظرف دربسته‌ای بریزید و در یخچال بگذارید. اگر در زمان استفاده بعدی شربت بسیار سفت بود با کمی آب‌جوش آن را رقیق کنید. آب‌جوش را کم کم اضافه کنید تا کمی رقیق و قابل استفاده شود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها