slider image
slider image
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
خاورمیانه-هندوستان

این دستور را درست کردی؟


دسر ورمیشل

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه دسر ورمیشل

برای 2 نفر

پودر نارگیل

2 قاشق غذاخوری

خلال بادام

2 قاشق غذاخوری

خامه

2 قاشق غذاخوری

کره

50 گرم

شکر

یک‌سوم پیمانه

کشمش

2 قاشق غذاخوری

ورمیشل

1 پیمانه

هل (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

شیرگاو

4 پیمانه

طرز تهیه دسر ورمیشل

مرحله 1

در یک قابلمه مناسب کره بریزید تا آب شود. ورمیشل را اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود.

مرحله 2

در این مرحله خلال بادام، شیر، شکر، پودر نارگیل و کشمش را در قابلمه بریزید و درب آن را بگذارید و اجازه دهید ورمیشل ها روی حرارت ملایم بپزند و شیر کمی غلیظ شود.

مرحله 3

در انتها حرارت را خاموش کنید، پودر هل و خامه بریزید و آنقدر هم بزنید تا خامه حل شود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها