slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
100 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
آذربایجان غربی

این دستور را درست کردی؟


یارما شورباسی

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه یارما شورباسی

برای 2 نفر

مواد اولیه یارما شورباسی

روغن مایع

به میزان لازم

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

لوبیا قرمز

یک‌چهارم پیمانه

پیاز

1 عدد متوسط

لوبیا سبز (5 تا 10 عدد (در صورت تمایل))

5 عدد متوسط

گوجه خشک

6 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

سیب زمینی

2 عدد کوچک

بلغور

نصف پیمانه

سبزی معطر (ریحان، تره، ترخون)

100 گرم

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

به

نصف عدد متوسط

بادمجان

1 عدد متوسط

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

بامیه

به میزان لازم

غوره

به میزان لازم

برنج

یک‌چهارم پیمانه

طرز تهیه یارما شورباسی

آماده سازی

مرحله 1

  1. برنج و لوبیا قرمز را پاک کنید و بشویید.
  2. پیاز و سیب‌زمینی را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
  3. بادمجان را پوست بگیرید و نگینی متوسط خرد کنید.
  4. سبزی را پاک کنید، بشویید و ریز خرد کنید.
  5. در صورت استفاده از لوبیا سبز خورشی، آن را هم بشویید و خرد کنید.
  6. میوه به را هم پوست بگیرید و مربعی خرد کنید.
  7. سر و ته بامیه را هم بزنید و خردش کنید.

روش پخت اول

مرحله 1

برنج، لوبیا قرمز و بلغور را جداگانه بپزید.

مرحله 2

پیاز را در روغن سرخ کنید تا سبک و عسلی شود، بعد زردچوبه و فلفل بزنید و کنار بگذارید.

مرحله 3

پس از پختِ بلغور، این مواد را به آن اضافه کنید تا با هم بپزند: برنج پخته، سیب‌زمینی، بادمجان، گوجه‌فرنگی خشک، لوبیا پخته، سبزی، پیازداغ، غوره، بامیه، لوبیاسبز و در صورت نیاز آب.

مرحله 4

در نهایت رب‌گوجه را در کمی روغن تفت دهید و به همراه نمک داخل غذا بریزید و صبر کنید جا بیفتد.

روش پخت دوم

مرحله 1

لوبیا قرمز را بپزید.

مرحله 2

حالا بلغور را هم جداگانه بپزید.

مرحله 3

پیاز را در روغن تفت دهید تا سبک و عسلی شود، بعد زردچوبه و فلفل بزنید.

مرحله 4

پس از پختِ بلغور به آن، سیب‌زمینی، بادمجان، گوجه‌فرنگی خشک، لوبیا پخته، سبزی، پیاز داغ، غوره، بامیه و لوبیاسبز را اضافه کنید تا باهم بپزند.

مرحله 5

یک ربع بعد برنج را اضافه کنید تا بپزد.

مرحله 6

 در نهایت رب و نمک غذا را اضافه کنید و وقتی غذا جا افتاد، سرو کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. بهتر است لوبیا را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت قبل از پخت، در کاسه پر از آب (تا سطح روی آن) بخیسانید. در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخش گرفته شود. این کار به زودتر پختن حبوبات کمک می‌کند.
  2. میزان ترخون باید کمتر از باقی سبزیجات باشد.
  3. می‌توانید از کمی مرزه خشک هم استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها