این دستور را درست کردی؟
یارما شورباسی
مواد اولیه یارما شورباسی
برای 2 نفرمواد اولیه یارما شورباسی
به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری
یکچهارم پیمانه
1 عدد متوسط
5 عدد متوسط
6 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
2 عدد کوچک
نصف پیمانه
100 گرم
نصف قاشق چایخوری
نصف عدد متوسط
1 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
به میزان لازم
به میزان لازم
یکچهارم پیمانه
طرز تهیه یارما شورباسی
آماده سازی
مرحله 1
- برنج و لوبیا قرمز را پاک کنید و بشویید.
- پیاز و سیبزمینی را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
- بادمجان را پوست بگیرید و نگینی متوسط خرد کنید.
- سبزی را پاک کنید، بشویید و ریز خرد کنید.
- در صورت استفاده از لوبیا سبز خورشی، آن را هم بشویید و خرد کنید.
- میوه به را هم پوست بگیرید و مربعی خرد کنید.
- سر و ته بامیه را هم بزنید و خردش کنید.
روش پخت اول
مرحله 1
برنج، لوبیا قرمز و بلغور را جداگانه بپزید.
مرحله 2
پیاز را در روغن سرخ کنید تا سبک و عسلی شود، بعد زردچوبه و فلفل بزنید و کنار بگذارید.
مرحله 3
پس از پختِ بلغور، این مواد را به آن اضافه کنید تا با هم بپزند: برنج پخته، سیبزمینی، بادمجان، گوجهفرنگی خشک، لوبیا پخته، سبزی، پیازداغ، غوره، بامیه، لوبیاسبز و در صورت نیاز آب.
مرحله 4
در نهایت ربگوجه را در کمی روغن تفت دهید و به همراه نمک داخل غذا بریزید و صبر کنید جا بیفتد.
روش پخت دوم
مرحله 1
لوبیا قرمز را بپزید.
مرحله 2
حالا بلغور را هم جداگانه بپزید.
مرحله 3
پیاز را در روغن تفت دهید تا سبک و عسلی شود، بعد زردچوبه و فلفل بزنید.
مرحله 4
پس از پختِ بلغور به آن، سیبزمینی، بادمجان، گوجهفرنگی خشک، لوبیا پخته، سبزی، پیاز داغ، غوره، بامیه و لوبیاسبز را اضافه کنید تا باهم بپزند.
مرحله 5
یک ربع بعد برنج را اضافه کنید تا بپزد.
مرحله 6
در نهایت رب و نمک غذا را اضافه کنید و وقتی غذا جا افتاد، سرو کنید.
نوش جان!
نکتهها
- بهتر است لوبیا را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت قبل از پخت، در کاسه پر از آب (تا سطح روی آن) بخیسانید. در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخش گرفته شود. این کار به زودتر پختن حبوبات کمک میکند.
- میزان ترخون باید کمتر از باقی سبزیجات باشد.
- میتوانید از کمی مرزه خشک هم استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها