slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
50 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
هندوستان

این دستور را درست کردی؟


زرد پلو

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه زرد پلو

برای 2 نفر

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

برنج

2 پیمانه

آب (برای پخت برنج)

3 پیمانه

برگ بو

2 عدد متوسط

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

نمک (برای خیساندن برنج)

1 قاشق غذاخوری

میخک (دانه)

4 عدد متوسط

نمک (برای پخت برنج)

1 قاشق مرباخوری

دارچین (چوب)

1 عدد متوسط

طرز تهیه زرد پلو

مرحله 1

برنج را پاک کنید و با آب ولرم بشویید (تا زمان شفاف شدن آبِ برنج به شستشو ادامه دهید.).

  • بهتر است برنج شسته‌شده را با مقداری آب (درحدی که روی برنج را بگیرد) و نمک در ظرف مناسبی بریزید و به مدت 3 تا 4 ساعت بخیسانید. بعد از گذشت این مدت زمان، آبِ برنج را خالی کنید.

مرحله 2

برنج را به همراه آب داخل قابلمه بریزید. زردچوبه، میخک، برگ بو، دارچین، روغن مایع و نمک را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا آب به‌جوش آید؛ به‌محض اینکه آب برنج تمام شد، حرارت را کم کنید. با کفگیر، برنج را از کناره‌ها به سمت وسط جمع کنید (چیزی شبیه به کوه بسازید). حفره‌هایی روی برنج ایجاد کنید، بعد درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید روی حرارت ملایم بخار کند تا دَم بکشد.

مرحله 3

وقتی برنج دم‌کشید، ادویه‌های درشت مثل چوب دارچین و برگ بو را خارج کرده و پلو را در دیس بکشید.

نکته‌ها

  1. به جای روغن می‌توانید از کره استفاده کنید.
  2. میزان نمک، ادویه‌جات و روغن، به‌صورت استاندارد تعریف شده‌است؛ البته می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید.
  3. برخی تمایل دارند برنج را بلافاصله پس از تمیزکردن و شستشو بپزند. دراینصورت بهتر است به‌ازای هر 2 پیمانه برنج 3و نیم پیمانه آب استفاده کنید تا برنج آبِ کافی برای مغزپخت‌شدن داشته باشد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها