slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
50 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ترکیه

این دستور را درست کردی؟


سوپ ماست

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سوپ ماست

برای 2 نفر

مواد اولیه سوپ ماست

نعنا خشک

1 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

سیب زمینی

1 عدد متوسط

ماست

سه‌چهارم پیمانه

گشنیز (تازه و ساطوری)

4 قاشق غذاخوری

هویج

1 عدد متوسط

آب (جوش)

به میزان لازم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

رشته آش

30 گرم

عصاره مرغ (یا عصاره گوشت)

1 عدد متوسط

طرز تهیه سوپ ماست

مرحله 1

در ابتدا هویج را که خوب شسته‌اید، نگینی خرد کنید و به همراه عصاره و آب در قابلمه بریزید، درب ظرف را ببندید تا هویج نیم‌پز شود.

مرحله 2

در این فاصله سیب‌زمینی را پوست بگیرید، مکعبی خرد کنید و با آب سرد بشویید تا نشاسته اضافی‌اش پاک شود. حالا سیب‌زمینی را به هویج اضافه کنید تا نیم‌پز شود، نمک و فلفل بزنید (کمی از غذا بچشید و در صورت نیاز نمک بزنید چون عصاره نمک دارد). در آخر رشته آش را در قابلمه بریزید و منتظر بمانید تا رشته لعاب دهد و بپزد.

مرحله 3

گشنیز پاک شده و شسته را ریز خرد کنید و در 5 دقیقه آخر زمان پخت به سوپ اضافه کنید. ماست را خوب هم بزنید تا یکدست شود، سپس به آرامی به سوپ اضافه کنید و هم بزنید. دقت داشته باشید، ماست نباید زیاد روی حرارت بماند و بجوشد، فقط در حدی که داغ شود کافیست؛حالا حرارت را خاموش کنید. در ماهیتابه کوچکی مقداری کره یا روغن داغ کنید و نعناخشک را در آن تفت دهید و بعد از کشیدن در ظرف سرو، روی سوپ بریزید.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات، ماست و سبزی به‌صورت استاندارد تعریف شده‌ است؛ اما شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که طعم پیش‌فرض بعد از تغییر میزان مواد، مانند سبزیجات، ادویه‌جات یا استفاده از چاشنی‌های مدنظرتان تغییر خواهد کرد.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  3. غلظت سوپ به سلیقه شما بستگی دارد. اگر تمایل دارید غذای شما رقیق‌تر باشد می‌توانید میزان بیشتری آب‌جوش در غذا بریزید. اما به‌صورت استاندارد در هر مرحله به ازای هر 2 نفر، 3 تا 4 پیمانه آب برای پخت موادی که به سوپ اضافه می‌شود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.
  4. می‌توانید برای هر 2 نفر به جای استفاده از عصاره از 2 پیمانه آبِ قلم یا آبِ مرغ استفاده کنید.
  5. پیشنهاد می‌کنیم به جای استفاده از عصاره به صورت مستقیم در غذا، ابتدا آن را پودر کرده یا در کمی آبِ داغ حل کنید و به غذا اضافه کنید تا گلوله نشود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها