انار، همیشه یکی از محبوبترین میوهها بوده است؛ در حالی که چالش اصلی در این است که چگونه میتوان بدون بههمریختن و خرابکردن، دانههای آن را جدا کرد. در این راهنما، ما به شما نشان میدهیم که چگونه بهآسانی و بدون خرابکاری، انار خود را دانه کنید.
وسایل مورد نیاز
- چاقوی کوچک و تیز؛
- کاسۀ بزرگ؛
- قاشق غذاخوری؛
- دستکش پلاستیکی (اختیاری)؛
- پیشبند یا لباس کهنه (اختیاری)؛
گامبهگامِ دانهکردن انار
1. جداکردن تاج انار
- ابتدا تاج انار را جدا کنید.
- در مرکز آن دایره سفیدی را خواهید دید که باید با نوک چاقو، دور آن را ببُرید و قسمت سفید را خارج کنید.
2. ایجاد شکافها
- به نمای بیرونیِ انار نگاه کنید و برجستگیهای آن را پیدا کنید.
- روی پوست انار، در امتداد برجستگیها، چهار تا شش شکاف ایجاد کنید.
3. بازکردن انار
- کاسهای خالی، زیرِ دستهای خود قرار دهید.
- انگشتان خود را در مرکز انار قرار داده و به طرفین بکشید تا انار باز شود.
4. روشهای دانهکردن
روش اول: انار را وارونه در کاسه قرار دهید و با قاشق به پوست آن ضربه بزنید تا دانهها در کاسه بریزند.
روش دوم: کاسه را با آب پر کنید و تکههای انار را در آن قرار دهید. دانهها در تهِ کاسه قرار میگیرند و پوستها به سطح آب میآیند.
روش سوم: لباس قدیمی بپوشید یا پیشبند ببندید و دستکش بپوشید. تکههای انار را از هم جدا کنید و پوشش نرم و نازک را بردارید.
با رعایت این مراحل ساده، دیگر نگرانِ ریختنِ آب انار یا خرابشدن دستها و لباسهایتان نباشید. اکنون میتوانید از طعم دلپذیر دانههای انار بدون هیچ دردسری لذت ببرید!
منابع:
وب سایت منبعدیدگاهها
(0)