این دستور را درست کردی؟
شکلات باونتی
معرفی
مواد اولیه شکلات باونتی
برای 4 نفر150 گرم
به میزان لازم
2 پیمانه
نصف پیمانه
طرز تهیه شکلات باونتی
مرحله 1
شیر عسلی و پودر نارگیل را در یک کاسه بریزید و باهم مخلوطشان کنید تا به شکل خمیر در آیند.
مرحله 2
حالا مواد را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شوند.
مرحله 3
پس از 30 دقیقه مواد را از یخچال خارج کرده، دستتان را چرب کرده و به اندازه یک گردو از مواد بردارید، وسط آن فندق بگذارید و با دستتان مواد را به شکل گلوله دربیاورید، بعد آنها را کنار بگذارید.
مرحله 4
یک کتری را آب کنید و آن را بر روی آتش قرار دهید. پس از رسیدن آب به نقطه جوش، حرارت آن را کم کرده و یک کاسه استیل، یا نشکن روی کتری قرار دهید. شکلاتها را به تکه های کوچک تقسیم کنید و داخل کاسه بریزد و منتظر شوید تا ذوب شوند.
مرحله 5
در آخر گلولههای نارگیلی را در شکلات آب شده بغلتانید، سپس در یک سینی توری بچینید تا شکلات اضافهشان بریزد. پس از آن شکلاتها را در یخچال بگذارید تا خودشان را بگیرند.
- در صورت تمایل بعد از سفت شدن شکلاتها میتوانید آنها را در کاغذ کپسولی بچینید و سرو کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟