slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
زمان انتظار
240 دقیقه
مزه
شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


دسر شکلات فندقی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه دسر شکلات فندقی

برای 2 نفر

شکر

3 قاشق غذاخوری

شیرگاو

2 پیمانه

وانیل

نصف قاشق چای‌خوری

شکلات کاکائویی (شکلات تخته ای)

80 گرم

فندق

20 گرم

آب

یک‌چهارم پیمانه

خامه (خامه صبحانه)

100 گرم

ژلاتین (پودر)

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر شکلات فندقی

مرحله 1

ابتدا نصف پیمانه آب را داخل یک کاسه بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید تا حالت اسفنجی بگیرد، سپس کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

مرحله 2

در مرحله بعد خامه را داخل قابلمه ای بریزید و شیر را کم کم به آن اضافه و مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس شکر را به آن اضافه کنید. چنانچه مایل بودید دسر شما شیرین تر باشد می‌توانید مقدار بیشتری شکر اضافه کنید.

مرحله 3

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر حل شود و مخلوط شیر و خامه داغ شود (دقت کنید که به نقطه جوش نرسد). شکلات تخته‌ای رنده و یا خرد شده، وانیل، فندق خرد شده و مخلوط آب و ژلاتین را اضافه و با قاشق هم بزنید تا مواد یکدست شود. در صورت تمایل میتوانید کلیه مواد را داخل مخلوط کن بریزید تا یکدست شود. در ادامه مواد را در ظرف دلخواهتان بریزید و داخل یخچال بگذارید؛ برای تزیین می‌توانید از پودر کاکائو استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها