slider image
slider image
شکلات باونتی
شکلات باونتیشکلات باونتی
شکلات باونتی
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان انتظار
30 دقیقه
مزه
شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
انگلستان-کانادا

این دستور را درست کردی؟


شکلات باونتی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه شکلات باونتی

برای 4 نفر

شکلات کاکائویی

150 گرم

فندق

به میزان لازم

پودر نارگیل

2 پیمانه

شیر عسل غلیظ شده

نصف پیمانه

طرز تهیه شکلات باونتی

مرحله 1

شیر عسلی و پودر نارگیل را در یک کاسه بریزید و باهم مخلوطشان کنید تا به شکل خمیر در آیند.

مرحله 2

حالا مواد را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شوند.

مرحله 3

پس از 30 دقیقه مواد را از یخچال خارج کرده، دستتان را چرب کرده و به اندازه یک گردو از مواد بردارید، وسط آن فندق بگذارید و با دستتان مواد را به شکل گلوله دربیاورید، بعد آن‌ها را کنار بگذارید.

مرحله 4

یک کتری را آب کنید و آن را بر روی آتش قرار دهید. پس از رسیدن آب به نقطه جوش، حرارت آن را کم کرده و یک کاسه استیل، یا نشکن روی کتری قرار دهید. شکلات‌ها را به تکه های کوچک تقسیم کنید و داخل کاسه بریزد و منتظر شوید تا ذوب شوند.

مرحله 5

در آخر گلوله‌های نارگیلی را در شکلات آب شده بغلتانید، سپس در یک سینی توری بچینید تا شکلات اضافه‌شان بریزد. پس از آن شکلات‌ها را در یخچال بگذارید تا خودشان را بگیرند.

  • در صورت تمایل بعد از سفت شدن شکلات‌ها می‌توانید آن‌ها را در کاغذ کپسولی بچینید و سرو کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها