![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/bounty-chocolate/bounty_chocolate_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/bounty-chocolate/bounty_chocolate_t_hese_tazegi.jpg)
شیرین
150 گرم
به میزان لازم
2 پیمانه
نصف پیمانه
مرحله 1
شیر عسلی و پودر نارگیل را در یک کاسه بریزید و باهم مخلوطشان کنید تا به شکل خمیر در آیند.
مرحله 2
حالا مواد را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شوند.
مرحله 3
پس از 30 دقیقه مواد را از یخچال خارج کرده، دستتان را چرب کرده و به اندازه یک گردو از مواد بردارید، وسط آن فندق بگذارید و با دستتان مواد را به شکل گلوله دربیاورید، بعد آنها را کنار بگذارید.
مرحله 4
یک کتری را آب کنید و آن را بر روی آتش قرار دهید. پس از رسیدن آب به نقطه جوش، حرارت آن را کم کرده و یک کاسه استیل، یا نشکن روی کتری قرار دهید. شکلاتها را به تکه های کوچک تقسیم کنید و داخل کاسه بریزد و منتظر شوید تا ذوب شوند.
مرحله 5
در آخر گلولههای نارگیلی را در شکلات آب شده بغلتانید، سپس در یک سینی توری بچینید تا شکلات اضافهشان بریزد. پس از آن شکلاتها را در یخچال بگذارید تا خودشان را بگیرند.
سؤالی در مورد این دستور داری؟