این دستور را درست کردی؟
دسر شکلات فندقی
مواد اولیه دسر شکلات فندقی
برای 2 نفر3 قاشق غذاخوری
2 پیمانه
نصف قاشق چایخوری
80 گرم
20 گرم
یکچهارم پیمانه
100 گرم
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه دسر شکلات فندقی
مرحله 1
ابتدا نصف پیمانه آب را داخل یک کاسه بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید تا حالت اسفنجی بگیرد، سپس کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.
مرحله 2
در مرحله بعد خامه را داخل قابلمه ای بریزید و شیر را کم کم به آن اضافه و مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس شکر را به آن اضافه کنید. چنانچه مایل بودید دسر شما شیرین تر باشد میتوانید مقدار بیشتری شکر اضافه کنید.
مرحله 3
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر حل شود و مخلوط شیر و خامه داغ شود (دقت کنید که به نقطه جوش نرسد). شکلات تختهای رنده و یا خرد شده، وانیل، فندق خرد شده و مخلوط آب و ژلاتین را اضافه و با قاشق هم بزنید تا مواد یکدست شود. در صورت تمایل میتوانید کلیه مواد را داخل مخلوط کن بریزید تا یکدست شود. در ادامه مواد را در ظرف دلخواهتان بریزید و داخل یخچال بگذارید؛ برای تزیین میتوانید از پودر کاکائو استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها