پاناکوتا
پاناکوتاپاناکوتا
پاناکوتا

پاناکوتا

4
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
زمان انتظار
120 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
روش تهیه
جوشاندن
سطح مهارت
متوسط
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟

پاناکوتا

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مثل زبان آهنگین ایتالیایی، ترکیب چشم‌نواز و موزون دسر پاناکوتا رو روی میز غذاتون مشاهده کنین. زیبایی، بخش مهمی از زندگیه. شیرینیِ زیبایی رو بچشین. پاناکوتا، دسری ایتالیاییه که می‌تونین با طعم میوه‌های گوناگون، نوش جان کنین. این دسر، هم بین بچه‌ها، هم میان بزرگ‌ترها محبوبیت خاصی داره. آهنگ زیبایی رو مزه‌مزه کنین.

مواد اولیه

برای 2 نفر

ژلاتین (پودر)

1 قاشق غذاخوری

شکر

3 قاشق غذاخوری

خامه (صبحانه)

یک‌چهارم پیمانه

آب (سرد-برای پودر ژله)

نصف پیمانه

پودر ژله (بسته‌ای- طعم پرتقال)

1 عدد متوسط

آب (جوش-برای پودر ژله)

1 پیمانه

شیرگاو

یک و نیم پیمانه

وانیل

نصف قاشق چای‌خوری

آب (سرد-برای پودر ژلاتین)

یک‌چهارم پیمانه

طرز تهیه

مرحله 1

ابتدا 4/1 لیوان آب را با 1 قاشق غذا خوری سر پر  پودر ژلاتین مخلوط می‌کنیم تا به حالت اسفنجی دربیاید و آن را روی بخار کتری در حال جوش قرار می‌دهیم تا ذرات ژلاتین حل شود.

مرحله 2

5/1 لیوان شیر را به همراه 3 قاشق غذاخوری شکر در ظرف دیگری روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود اما مراقب باشید که نجوشد. سپس از روی حرارت بردارید تا کمی از دما بیفتد و پس از آن وانیل و ژلاتین بن ماری شده را اضافه کنید. خامه را هم بزنید تا شل شود، سپس به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله 3

ژله مورد نظر خود را طبق دستور روی جعبه آن تهیه کنید و آن را در محیط آشپزخانه قرار دهید.

مرحله 4

ابتدا در ظرف مورد نظرتان 5 قاشق غذاخوری پاناکوتا را بریزید و آن را در یخچال قرار دهید، پس از 30 دقیقه از یخچال خارج کنید و روی آن 5 قاشق غذا خوری ژله مورد نظر خود را به همراه میوه آن بریزید و مجددا در یخچال بگذارید سپس به همین صورت ادامه دهید تا مواد تمام شود.

نکته‌ها

نکات

در زمانی که ژله و پاناکوتا را در لیوان می ریزید تا ببندد روی باقیمانده ژله و پاناکوتا را در ظرف  با سلفون بپوشانید تا رویه نبندد.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها