این دستور را درست کردی؟
دسر کرم نارگیل
مواد اولیه دسر کرم نارگیل
برای 2 نفریکچهارم پیمانه
4 قاشق غذاخوری
2 پیمانه
2 قاشق غذاخوری
نصف پیمانه
200 گرم
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه دسر کرم نارگیل
مرحله 1
ابتدا آب سرد را داخل یک کاسه بریزید و ژلاتین را روی آب سرد بپاشید تا حالت اسفنجی بگیرد؛ سپس کاسه را روی حرارت بخار کتری بگذارید تا ژلاتین حل شود و کاملا شفاف گردد.
مرحله 2
خامه را داخل یک قابلمه کوچک بریزید، شکر و شیر نارگیل را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود، اما مراقب باشید که نجوشد؛ در صورت تمایل می توانید گلاب نیز اضافه کنید. پس از حل شدن شکر قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.
مرحله 3
در این مرحله پودر نارگیل و ژلاتین را اضافه و مخلوط کنید.
مرحله 4
قالب مدنظرتان را چرب کنید (با روغن مایع) و مواد را داخلش بریزید، سپس قالب را برای 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد دسر کاملا سفت شود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها