slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان انتظار
30 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
روش تهیه
مخلوط کردن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


رافیلو

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه رافیلو

برای 2 نفر

شیر عسل غلیظ شده

نصف پیمانه

فندق (خام)

به میزان لازم

پودر نارگیل (برای توپک)

2 پیمانه

پودر نارگیل (برای غلتاندن)

به میزان لازم

طرز تهیه رافیلو

مرحله 1

شیر عسلی و یک و نیم پیمانه پودر نارگیل را در یک کاسه باهم مخلوط کنید تا به شکل خمیر دربیاید؛ سپس 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.

مرحله 2

پس از 30 دقیقه مواد را از یخچال خارج کرده، دستان خود را چرب کنید و به اندازه یک گردو از مواد بردارید و وسط آن فندق بگذارید.

مرحله 3

با دستتان مواد را به شکل گلوله دربیاورید و در آخر گلوله ها را در پودر نارگیل بغلتانید و نوش جان کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

errror occured