این دستور را درست کردی؟
رافیلو
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه رافیلو
برای 2 نفرشیر عسل غلیظ شده
نصف پیمانه
فندق (خام)
به میزان لازم
پودر نارگیل (برای توپک)
2 پیمانه
پودر نارگیل (برای غلتاندن)
به میزان لازم
طرز تهیه رافیلو
مرحله 1
شیر عسلی و یک و نیم پیمانه پودر نارگیل را در یک کاسه باهم مخلوط کنید تا به شکل خمیر دربیاید؛ سپس 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.
مرحله 2
پس از 30 دقیقه مواد را از یخچال خارج کرده، دستان خود را چرب کنید و به اندازه یک گردو از مواد بردارید و وسط آن فندق بگذارید.
مرحله 3
با دستتان مواد را به شکل گلوله دربیاورید و در آخر گلوله ها را در پودر نارگیل بغلتانید و نوش جان کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها