![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/fried-salsify/fried_salsify_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/fried-salsify/fried_salsify_t_hese_tazegi.jpg)
نسبتاً ترش
مواد اولیه شِنگ سرخشده
1 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
1 عدد متوسط
5 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
300 گرم
1 قاشق چایخوری
آماده سازی
مرحله 1
مرحله 2
مرحله 3
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا شنگ را با مقداری آب (در حدی که نصف سبزی را بگیرد) در قابلمه بریزید روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد. صبر کنید شنگ له شود و آبی در ظرف باقی نماند.
مرحله 2
در حین پختن شنگ، در تابه کمی روغن بریزید و پیاز خردشده را در آن تفت دهید تا بلوری شود، سپس به آن زردچوبه بزنید.
مرحله 3
شنگ پختهشده را به پیاز سرخشده اضافه کنید و کمی تفت دهید.
مرحله 4
به غذا نمکزده و قرهقروت حلشده در آب را به آن اضافه کنید تا روی حرارت ملایم باهم بپزند و غذا مزهدار شود.
پس از چند جوش وقتی آب غذا کاملا کشیده شد، آماده سرو است.
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که طعم پیشفرض بعد از تغییر میزان مواد، مانند سبزیجات، ادویهجات یا چاشنیهای مدنظرتان احتمالاً تغییر خواهد کرد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
برای حل شدن 1 قاشق غذاخوری قرهقروت نصف پیمانه آبجوش کافیست. این غذا به پیاز داغ فراوان نیاز دارد و خوشمزهتر میشود. میتوانید برای تزیین از پیازداغ استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟