این دستور را درست کردی؟
شنگ سرخشده
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه شنگ سرخشده
برای 2 نفرمواد اولیه شِنگ سرخشده
قره قروت
1 قاشق غذاخوری
آب
به میزان لازم
پیاز
1 عدد متوسط
روغن مایع
5 قاشق غذاخوری
زردچوبه
نصف قاشق چایخوری
شنگ
300 گرم
نمک
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه شنگ سرخشده
آماده سازی
مرحله 1
- پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس نگینی خرد کنید.
مرحله 2
- شنگ را بشویید و به اندازه بند انگشت خرد کنید.
مرحله 3
- قرهقروت را در مقداری آبجوش حل کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا شنگ را با مقداری آب (در حدی که نصف سبزی را بگیرد) در قابلمه بریزید روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد. صبر کنید شنگ له شود و آبی در ظرف باقی نماند.
مرحله 2
در حین پختن شنگ، در تابه کمی روغن بریزید و پیاز خردشده را در آن تفت دهید تا بلوری شود، سپس به آن زردچوبه بزنید.
مرحله 3
شنگ پختهشده را به پیاز سرخشده اضافه کنید و کمی تفت دهید.
مرحله 4
به غذا نمکزده و قرهقروت حلشده در آب را به آن اضافه کنید تا روی حرارت ملایم باهم بپزند و غذا مزهدار شود.
پس از چند جوش وقتی آب غذا کاملا کشیده شد، آماده سرو است.
نکتهها
نکات
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که طعم پیشفرض بعد از تغییر میزان مواد، مانند سبزیجات، ادویهجات یا چاشنیهای مدنظرتان احتمالاً تغییر خواهد کرد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
برای حل شدن 1 قاشق غذاخوری قرهقروت نصف پیمانه آبجوش کافیست. این غذا به پیاز داغ فراوان نیاز دارد و خوشمزهتر میشود. میتوانید برای تزیین از پیازداغ استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها