slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ترکیه-لبنان-سوریه

این دستور را درست کردی؟


رولت شَعریه

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه رولت شَعریه

برای 3 نفر

شیر عسل غلیظ شده (قوطی)

سه‌چهارم عدد متوسط

کره

50 گرم

پسته (مغزشده)

نصف پیمانه

شعریه (شعریه پاکستانی-بسته)

1 عدد متوسط

هل

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه رولت شَعریه

مرحله 1

شعریه را داخل بسته خود یا یک کاسه کاملا خرد کنید.

مرحله 2

حالا شعریه خرد شده را داخل قابلمه یا تابه بریزید و روی حرارت ملایم هم‌بزنید تا برشته‌‌شده و خامی آن گرفته شود. کره را داخل قابلمه بریزید و هم‌بزنید تا کره روی حرارت ملایم ذوب شده و شعریه طلایی شود.

مرحله 3

در این مرحله پودر هل و شیرعسل را اضافه و خوب هم‌بزنید تا مخلوط یکدستی تهیه شود.

مرحله 4

در انتها یک کیسه فریزر را باز کنید، شعریه را وسط آن بریزید، با قاشق صاف کنید و به شکل مربع یا مستطیل د بیاورید. پسته خردشده را روی سطح شعریه پخش کنید. از لبه کیسه شعریه را رول کنید و با فشار دستان خود آن را منسجم کنید. پس از رول کردن دور کیسه را کامل ببندید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. پس از 1 ساعت رول را از یخچال خارج کرده و برش بزنید.

نکته‌ها

  1. بجای پسته می‌توانید از آجیل موردعلاقه خود استفاده کنید.
  2. میزان مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
  3. توجه داشته باشید که شعریه بیش از 1 ساعت نباید در یخچال بماند زیرا سفت می‌شود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها