این دستور را درست کردی؟
طرز تهیه آبِ قلم
مواد اولیه طرز تهیه آبِ قلم
برای 2 نفرمواد اولیه طرز تهیه آب قلم
1 عدد متوسط
به میزان لازم
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
2 عدد متوسط
1 عدد متوسط
2 عدد متوسط
1 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه طرز تهیه آبِ قلم
آمادهسازی
مرحله 1
1. قلمها را بشویید و به تکه های کوچکتر خرد کنید.
- خرد کردن قلم کار راحتی نیست و بهتر است از قصاب بخواهید آنها را به تکههای کوچکتر تقسیم کند.
- 2. پیاز، سیر و هویج را بشویید و پوست بگیرید.
- 3. ساقه کرفس را بشویید و خرد کنید.
طرز تهیه
مرحله 1
قلمها را در قابلمه بگذارید و تا بالاتر از سطح قلم ها آب بریزید و اجازه دهید بجوشد.
مرحله 2
بعد از کمی جوشیدن روی آب قلم کف جمع میشود آن را با یک ملاقه بگیرید.
مرحله 3
پیاز، سیر، هویج، ساقه کرفس، چند عدد برگ بو، یک چوب دارچین و کمی فلفل سیاه را نیز برای خلاص شدن از بوی بد قلم به قابلمه اضافه کنید.
- اگر همه این مواد را نداشتید، فقط آنهایی را که دارید اضافه کنید.
مرحله 4
بعد از اینکه پیاز و باقی سبزیجات پخته شدند در صورت تمایل میتوانید آنها را له کنید و مجدد به قلم اضافه کنید تا طعم یکسانی به آب قلم بدهد.
- در ابتدا از نمک استفاده نکنید زیرا موجب دیرپز شدن قلم میشوند.
- برای پختن قلم ابتدا شعله گاز را زیاد کنید تا به جوش بیاید بعد شعله را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید.
- شعله گاز باید آن قدر کم باشد که بعد از ٨ساعت پختن، آب آن تمام نشود. مدت زمان پخت قلم بین ۸ تا ۱۰ ساعت است.
مرحله 5
بعد از اینکه قلمها کامل پختند و تمامی مغز و عصاره داخل قلمهای خرد شده وارد آب شدند، آب چرب شده و غلیظ میشود. اجازه دهید کمی سرد شود. سپس قلمها را تکان دهید تا به طور کامل مغز آن خارج شود و داخل قابلمه بریزد. آب قلم تهیه شده را از صافی رد کنید تا اگر استخوان خرد شده در داخل آب قلم باشد، به راحتی جدا شود.
مرحله 6
صبر کنید تا غذا سرد شود و سپس ژلاتین باقی مانده را در اندازههای دلخواه بسته بندی کنید و در فریزر قرار دهید و در سوپ ،آش وخورشت های خود از آن استفاده کنید.
- چربی آب قلم زیاد است اگر از چربی زیاد خوشتان نمیآید میتوانید چربی روی قلم را بگیرید.
نکتهها
اگر قلم خرد شده نباشد پختن قلم و خارج کردن عصاره و مغز قلم کار سخت و دشواری خواهد بود. وقتی قلم نصف شده میجوشد عصاره و ژلاتین به راحتی از آن خارج و وارد آب میشود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها