slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
سطح مهارت
کم
زادگاه
کهگیلویه و بویر احمد

این دستور را درست کردی؟


توله سرخ‌شده

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه توله سرخ‌شده

برای 2 نفر

مواد اولیه توله سرخ‌شده

ناردونه (ترش)

نصف پیمانه

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

سبزی توله

250 گرم

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه توله سرخ‌شده

آماده سازی

مرحله 1

  1. سبزی توله را پاک کرده، بشویید، سپس خرد کنید.
  2. پیاز را بشویید، پوست بگیرید و خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا توله‌ها را با مقداری آب (درحدی که روی سبزی را بگیرد) در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و کم‌آب شود.

مرحله 2

در حین پختن سبزی، پیاز را در تابه‌ای حاوی روغن داغ تفت دهید.

مرحله 3

زردچوبه، نمک، فلفل و ناردونه را به ماهیتابه اضافه کنید و با پیاز تفت دهید بعدبه توله‌ها اضافه کنید و اجازه دهید روی شعله کم بپزد تا آب سبی کاملا کشیده شده و با روغن پیاز تا حدی سرخ شود.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و سایر مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها