![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/savory-syrup/savory_syrup_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/savory-syrup/savory_syrup_t_hese_tazegi.jpg)
10 دقیقه
شربت مرزه
نسبتاً شیرین
3.5
مواد اولیه شربت گل سرخ
15 گرم
2 پیمانه
130 گرم
مرحله 1
گل سرخ، شکر و آب را در ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید. اجازه دهید گل سرخ خوب رنگ بدهد و شکر حل شود.
مرحله 2
وقتی شربت غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید، از صافی عبور دهید و شربت را کنار بگذارید تا خنک شود. برای سرو، مقداری از شربت غلیظ شده را در لیوان بریزید و با آب رقیقش کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟