طرز تهیه انواع غذاهای مختلف ایرانی و بین‌المللی: تجربه‌ای لذت‌بخش از آشپزی

طرز تهیه انواع غذاهای مختلف ایرانی و بین‌المللی: تجربه‌ای لذت‌بخش از آشپزی

زمان مطالعه 18 دقیقه

غذاهای متنوع و خوشمزه از نقاط مختلف جهان، تجربه‌ای جدید و هیجان‌انگیز از طعم‌ها و فرهنگ‌های متفاوت را به ارمغان می‌آورند. در این مقاله از وب‌سایت حس‌تازگی، با طرز تهیه انواع غذاهای مختلف آشنا خواهید شد؛ از خورش‌های معطر و خوش‌طعم ایرانی گرفته تا دسرهای دلپذیر و پیش‌غذاهای جذاب. هر بخش از این مقاله به معرفی و آموزش دستور پخت غذاهای محبوب و سنتی می‌پردازد که نه‌تنها به شما کمک می‌کند تا مهارت‌های آشپزی خود را بهبود ببخشید؛ بلکه لذت پخت‌وپز و چشیدن طعم‌های جدید را نیز تجربه کنید.

غذاهای مختلف ایرانی

طرز تهیه انواع غذاهای مختلف ایرانی

غذاهای ایرانی با طعم بی‌نظیر و تنوع گسترده خود، جایگاه ویژه‌ای در فرهنگ غذایی دنیا دارند. انواع خورش‌ها، کباب‌ها و پلوهای بی‌نظیر ایرانی، داستانی از تنوع غذایی این کشور را نشان می‌دهند. در این بخش قرار است طرز تهیه انواع غذاهای مختلف ایرانی را به شما آموزش دهیم. همچنین شما می‌توانید با مراجعه به بخش دستور پخت‌ها در وب‌سایت حس‌تازگی، با مجموعه بزرگی از انواع غذاهای مختلف ایرانی دست پیدا کنید.

طرز تهیه خورش قورمه‌سبزی

اگر از یک ایرانی نام سه غذای محبوبش را بپرسید، بدون شک یکی از غذاها قورمه‌سبزی است. طرز تهیه قورمه‌سبزی زمانی نتیجه مطلوب می‌دهد که از سبزیجات تازه استفاده کنید. در ادامه قصد داریم تا دستور پخت این غذای محبوب ایرانی را به شما آموزش دهیم. 

مواد لازم برای قورمه سبزی (2 نفر)

گوشت گوسفندی: 200 گرم

لیمو امانی: 1 عدد

لوبیاقرمز: 60 گرم

پیاز: 1 عدد متوسط

سبزی قورمه: 350 گرم

پودر لیمو امانی: 1 قاشق چای‌خوری (در صورت تمایل)

روغن، نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم

مراحل آماده‌سازی خورش قورمه سبزی

  1. سبزی‌های قورمه را پاک کنید، خوب بشویید و در آبکش بریزید تا آبشان برود و خشک شوند؛ بعد آن‌ها را خیلی ریز خرد کنید.
  2. پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
  3. لیمو امانی را با چنگال سوراخ کنید. بهتر است لیمو امانی را 10 تا 15 دقیقه در آب ولرم بخیسانید.
  4. لوبیا را پاک کنید و بشویید. (بهتر است لوبیا را از شبِ قبل، در کاسه آب ولرم بخیسانید و چند بار در طول این مدت، آب را عوض کنید تا نفخ لوبیا گرفته شود)
  5. گوشت را تمیز بشویید و خورشتی (مکعبی) خرد کنید.

مراحل پخت خورش قورمه‌سبزی

مرحله 1

برای تهیه خورش قورمه‌سبزی در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. سبزی‌های خردشده را در تابه خوب سرخ کنید تا جایی که رنگشان قهوه‌ای تیره شود، بعد حرارت را خاموش کنید و تابه را کنار بگذارید.

مرحله 2

در قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. پیاز را در روغن تفت دهید تا بلوری شود. در ادامه گوشت را اضافه کرده و با پیاز تفت دهید تا تغییر رنگ دهد؛ بعد به گوشت، زردچوبه و فلفل بزنید و کمی دیگر تفت دهید.

مرحله 3

حالا سبزی سرخ‌شده را به گوشت اضافه کرده و زیر و رو کنید؛ سپس لوبیا، لیمو امانی و آبجوش را به غذا اضافه کنید و درِ قابلمه را ببندید (اول حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش آید، بعد حرارت را کم کنید) و اجازه دهید خورش روی حرارت ملایم به‌آرامی بپزد تا جا بیفتد.

مرحله 4

وقتی گوشت پخت و خورش به روغن افتاد، نمک و گرد لیموعمانی را اضافه کنید و اجازه دهید خورش چند غل بزند تا مزه‌دار شود. (نمک را ابتدای پخت نزنید؛ چون باعث دیر پختن و سفتی گوشت می‌شود.)

نکات تهیه خورش قورمه‌سبزی

  • ترکیب سبزی قورمه برای 2 الی 3 نفر شامل، تره 150 گرم، جعفری 150 گرم، گشنیز 50 گرم، شنبلیله 100 گرم، اسفناج 100 گرم است. این مقدار را ترکیب کنید و بعد به همان میزانی که در دستور پخت گفته‌شده، از آن بردارید.
  • اگر از سبزی قورمه سرخ‌شده و آماده استفاده می‌کنید، برای 2 نفر 150 گرم کافیست. در غیر این صورت 350 گرم سبزی تازه نیاز دارید تا پاک شده و سرخ شود.
  • برای این که قورمه‌سبزی شما خوب جا بیفتد، حتماً باید سبزی‌های آن را خیلی ریز خرد کنید.

طرز تهیه آش رشته

آش رشته یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که ریشه عمیقی در فرهنگ غذایی ایران  دارد. این غذای خوشمزه در روزهای سرد سال به سفره ایرانی‌ها گرمی می‌بخشد. برای تهیه آش رشته، بهتر است وقت و حوصله به خرج دهید؛ چون راز یک آش خوشمزه در جا افتادن آن است.

مواد لازم برای آش رشته (2 نفر)

سبزی آش: 250 گرم

رشته آش: 100 گرم

آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری

لوبیاچیتی، لوبیاسفید، عدس و نخود: هرکدام یک‌چهارم پیمانه

پیاز کوچک: 2 عدد

زردچوبه: 2 قاشق چای‌خوری

سیر: 4 حبه

نعنا خشک: 2 قاشق غذاخوری

نمک: 1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری

کشک: به مقدار دل‌خواه

مراحل آماده‌سازی آش رشته

  1. عدس، نخود و لوبیا را پاک کنید و بشویید.
  2. سبزی را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
  3. پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید.
  4. پیاز را نگینی خرد کنید.
  5. سیر را رنده کنید.

مراحل پخت آش رشته

مرحله 1

برای تهیه آش رشته ابتدا نخود و لوبیا را بپزید، بعد آبکش کنید.

  • بهتر است لوبیاچیتی را جداگانه بپزید.

مرحله 2

عدس را جداگانه بپزید.

مرحله 3

در یک قابلمه آب بریزید تا جوش بیاید، بعد سبزی‌ها را در آن بریزید تا بپزند.

  • درِ ظرف را نبندید تا رنگ سبزی حفظ شود.

مرحله 4

پس از پختنِ سبزی، آرد را در آب سرد حل کرده و به سبزی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله‌گلوله نشود.

مرحله 5

حالا عدس، نخود و لوبیا پخته را اضافه کرده و اجازه دهید آش مجدد بجوشد.

مرحله 6

در یک تابه کمی روغن بریزید و زردچوبه را در آن تفت دهید، بعد داخل آش بریزید. نمک و فلفل را هم به آش اضافه کنید.

مرحله 7

رشته‌ها را داخل آش بریزید و اجازه دهید بپزند و آش غلیظ شود.

مرحله 8

سیرداغ، پیازداغ تزیینی و نعناداغ تهیه کنید. (برای مشاهده طرز تهیه هر کدام رویشان کلیک کنید.)

مرحله 9

پس از پختنِ رشته، آش آماده است. آن را در ظرف دلخواه بکشید و با پیازداغ، نعناداغ، سیرداغ و کشک تزیین کنید.

نکات تهیه آش رشته

  • بهتر است نخود و انواع لوبیا را  از شب قبل یا حداقل 1 تا 2 ساعت قبل از پخت، جداگانه بخیسانید. در این مدت چند بار آب آن‌ها را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود.
  • عدس نیازی به خیساندن ندارد.
  • سبزی آش شامل اسفناج یا برگ چغندر، تره، گشنیز، جعفری و شوید است. در این آش میزان گشنیز کمتر از باقی سبزیجات است. می‌توانید از هر کدام به میزان درست، خرد کرده و یک کیلو سبزی آش تهیه کنید، بعد مقدار موردنظر برای آش را جدا کنید.

معرفی سایر غذاهای ایرانی

غذاهای ایرانی با تنوع بی‌نظیر خود، جلوه‌ای از فرهنگ غنی و تاریخ کهن ایران را به نمایش می‌گذارند. از خورشت‌های خوش عطر و طعم مانند قیمه سیب‌زمینی و فسنجان گردو تا کباب‌های معروفی چون جوجه زعفرانی، هر غذا نشان‌دهنده داستانی از دل خانه‌های این سرزمین است. سایت حس‌تازگی برای ایجاد تنوع روی سفره‌های شما، دست در عمق فرهنگ غذایی ایران برده و چند صد دستور پخت لذیذ ایرانی را برای شما آماده کرده است.

دسرهای مختلف

طرز تهیه انواع دسرهای مختلف

دسرها نقش مهمی در تکمیل وعده‌های غذایی دارند و می‌توانند به شکل‌های مختلف سرو شوند. از دسرهای کلاسیک و سنتی تا دسرهای مدرن و خلاقانه، این بخش به معرفی و طرز تهیه چندین نوع دسر محبوب می‌پردازد.

طرز تهیه فرنی

فرنی یکی از دسرهای سنتی و محبوب است که اصالت هندی دارد. این دسر با طعم لطیف و عطر دلنشین خود، جایگاه ویژه‌ای در میان ایرانیان پیدا کرده است. فرنی معمولاً از ترکیب شیر، آرد برنج و شکر تهیه می‌شود. با طرز تهیه فرنی همراه ما باشید.

مواد لازم برای فرنی (2 نفر)

شکر: 3 قاشق غذاخوری

شیر: 2 پیمانه

خامه: 2 قاشق غذاخوری

آرد برنج: 2 قاشق غذاخوری

مراحل تهیه فرنی

مرحله 1

برای تهیه فرنی آرد را در شیر سرد حل کنید، بعد شیر را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. حالا شکر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود.

مرحله 2

وقتی مواد غلیظ شد، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید فرنی کمی از حرارت بیفتد. در نهایت خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً باز شود.

نکات تهیه فرنی

وقتی غذا روی اجاق است خامه را اضافه نکنید؛ چون بریده‌بریده می‌شود.

طرز تهیه فرنچ تست

فرنچ تست یک دسر خوشمزه و محبوب است که با تکه‌های نان خوابانده شده در ترکیب تخم‌مرغ، شیر، شکر و... تهیه می‌شود. این نان‌های آغشته به تخم‌مرغ در تابه با کمی کره سرخ می‌شوند تا طلایی و ترد شوند. طرز تهیه فرنچ تست را در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای فرنچ تست (2 نفر)

نان تُست: 4 عدد

تخم‌مرغ: 2 عدد

کره: 25 گرم

شیر: یک‌چهارم پیمانه

دارچین: 1 قاشق چای‌خوری

شکر: 15 گرم

اسانس موز: 1 قاشق چای‌خوری

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

روغن: به مقدار لازم

مراحل تهیه فرنچ تست

مرحله 1

برای تهیه فرنچ تُست ابتدا نان تست‌ها را مثلثی‌شکل، به دو قسمت، تقسیم کنید.

مرحله 2

تخم‌مرغ‌ها را به‌همراه اسانس موز یا پوست پرتقال خشک، با چنگال یا همزن دستی به‌خوبی هم بزنید تا یکدست شوند.

مرحله 3

شیر را اضافه کنید و هم بزنید؛ اگر مایلید می‌توانید در این مرحله شکر نیز اضافه کنید.

مرحله 4

در ادامه دارچین و نمک بریزید و هم بزنید. سس شما آماده است.

مرحله 5

کره و روغن را در یک ماهیتابه بریزید تا ذوب شوند، سپس تُست‌ها را یکی‌یکی در سس بغلتانید و داخل روغن سرخ کنید.

مرحله 6

برای سرو می‌توانید از سس شکلات، عسل، میوه (موز و توت‌فرنگی) یا عسل و کره استفاده کنید.

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

پودینگ شکلاتی یک دسر خوشمزه با بافت کرمی است که محبوبیت زیادی دارد. این دسر لذیذ از ترکیب شیر، شکر، کاکائو، نشاسته ذرت و کمی وانیل تهیه می‌شود. پودینگ شکلاتی می‌تواند به‌تنهایی سرو شود یا با افزودن خامه زده‌شده، میوه‌های تازه یا تکه‌های شکلات تزیین شود.

مواد لازم برای پودینگ شکلاتی (2 نفر)

شیر: 2 پیمانه

وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

شکر: 2 قاشق غذاخوری

شکلات کاکائویی: 40 گرم

پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری

آرد سفید: 1 ققاشق غذاخوری

خامه: 2 قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری

مراحل تهیه پودینگ شکلاتی

مرحله 1

ابتدا آرد، نشاسته ذرت، پودر کاکائو و شکر را با شیر خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند؛ سپس روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا مواد غلیظ شوند.

مرحله 2

حالا شکلات را به‌همراه خامه اضافه کنید و به هم‌زدن ادامه دهید. در آخر وانیل  بریزید و زیر ظرف را خاموش کنید. پودینگ را در ظرف سرو ریخته و آن را در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. می‌توانید پودینگ خود را با خامه فرم گرفته یا انواع مغزی‌جات تزیین کنید.

معرفی سایر دسرهای خوشمزه

دسر، بخش شیرین و لذت‌بخش هر وعده غذایی است که معمولاً پس از غذای اصلی سرو می‌شود و به اتمام وعده غذایی رنگ و بویی متفاوت می‌بخشد. دسرها انواع متنوعی دارند، از کیک‌ها و شیرینی‌ها گرفته تا پودینگ‌ها، بستنی‌ها، ژله‌ها و میوه‌های تازه. هر فرهنگ و کشوری دسرهای مخصوص به خود را دارد، مثل دسر ایرانه و دسر ایرمیک. این خوراکی‌های خوشمزه و اغلب رنگارنگ، نه‌تنها برای پایان بخشیدن به وعده‌های غذایی بلکه برای جشن‌ها، مهمانی‌ها و مناسبت‌های خاص نیز استفاده می‌شوند. در وب‌سایت حس‌تازگی، شما می‌توانید طرز تهیه انواع دسرهای ایرانی و بین‌المللی خوشمزه را ببینید. 

پیش غذاهای مختلف

طرز تهیه انواع پیش غذاهای مختلف

پیش‌غذاها بخش مهمی از هر وعده غذایی هستند و می‌توانند به شکل‌های مختلفی سرو شوند. این بخش به معرفی و طرز تهیه چندین نوع از پیش‌غذاهای محبوب می‌پردازد. از سالادهای تازه و خوشمزه تا سوپ‌ها و فینگرفودهای جذاب، هر کدام می‌توانند آغازگر یک وعده غذایی عالی باشند.

طرز تهیه باباغنوج

باباغنوج یک پیش‌غذای معروف و خوشمزه از خاورمیانه است؛ این پیش‌غذا در آشپزی لبنانی جایگاه ویژه‌ای دارد. باباغنوج از بادمجان کبابی، فلفل‌دلمه‌ای، گوجه‌فرنگی و لیمو و مواد دیگر تهیه می‌شود و طعمی دودی و لذیذ دارد.

مواد لازم برای باباغنوج (2 نفر)

بادمجان متوسط: 3 عدد

گوجه‌فرنگی کوچک: 1 عدد

رب انار: 1 قاشق غذاخوری

گردو (نیم‌کوب): 2 قاشق غذاخوری  

فلفل‌دلمه‌ای کوچک: 1 عدد

پیاز کوچک: 1 عدد

روغن‌زیتون: 4 قاشق غذاخوری

آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه: 1 قاشق چای‌خوری

نمک: 1 قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه باباغنوج

مرحله 1

برای تهیه باباغنوج ابتدا بادمجان‌ها را کبابی کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند؛ سپس پوست آن‌ها را جدا کنید. 

مرحله 2

در ادامه بادمجان‌ها را ساطوری کرده، گوجه، پیاز و فلفل‌دلمه‌ای را ریز خرد کنید؛ سپس آن‌ها را به همراه بقیه مواد در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. (استفاده از آبلیمو اختیاری است.)

طرز تهیه دلمه برگ مو ترکیه‌ای

دلمه برگ مو ترکیه‌ای یکی از غذاهای سنتی و محبوب ترکیه است که جایگاه ویژه‌ای در آشپزی این کشور دارد. این دلمه از برگ‌های نرم و تازه انگور تهیه می‌شود که با ترکیبی از برنج، گوشت چرخ‌کرده، پیاز، سبزیجات معطر و ادویه‌های مخصوص پر شده‌اند. طرز تهیه دلمه برگ مو ترکیه را در زیر بخوانید.

مواد لازم برای دلمه برگ مو ترکیه (2 نفر)

نعنا خشک یا تازه ساطوری: یک و نیم قاشق غذاخوری

فلفل چیلی: به میزان لازم

گوجه‌فرنگی: 1 عدد بزرگ

غوره: به میزان لازم

خلال بادام: قاشق غذاخوری

برگ مو: به میزان لازم

شوید خشک یا تازه ساطوری: یک و نیم قاشق غذاخوری

کشمش بی‌دانه:2  قاشق غذاخوری

فلفل سیاه: 1 قاشق چای‌خوری

میخک: 1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری

پیاز: 1 عدد متوسط

گوجه خشک: به میزان لازم

پودر دارچین: 1 قاشق چای‌خوری

شکر: 1 قاشق مرباخوری

جوز هندی: 1 قاشق چای‌خوری

نمک: 1 قاشق چای‌خوری

آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری

مراحل تهیه دلمه برگ مو ترکیه

مرحله 1:

ابتدا برنج و کشمش را جدا بخیسانید و آبکش کنید. پیاز، نعنا، شوید و گوجه‌فرنگی را خرد کرده و کنار بگذارید. در ماهیتابه روغن بریزید و پیازها را تفت دهید تا بلوری شوند. در ادامه خلال بادام را اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله 2: 

حالا برنج را به مواد بیفزایید و پس از کمی تفت‌خوردن، گوجه‌فرنگی، کشمش، سبزی، ادویه‌ها، شکر، آبلیمو، نمک و فلفل اضافه کنید و بگذارید مواد کمی حرارت ببینند. در آخر کمی آب جوش بریزید و درِ قابلمه را بگذارید. فقط دقت کنید که شعله زیر قابلمه کم باشد؛ 5 الی 6 دقیقه که پخت، زیر آن را خاموش کنید تا خنک شود. (دقت کنید، آب نداشته باشد.)

مرحله 3:

حالا کف قابلمه روغن بریزید، بعد مابقی پیازها را به‌صورت حلقه‌ای برش دهید و کف قابلمه بچینید. مواد دلمه را لای برگ‌ها بریزید و به‌صورت بقچه‌ای یا رولی بپیچید؛ سپس آن‌ها را در یک ردیف، به‌صورت منظم کنار هم کف قابلمه روی پیازها بچینید. روی دلمه‌ها کمی فلفل تند، غوره و گوجه خشک بریزید و یک ردیف دیگر بر روی دلمه‌ها بچینید و این کار را آنقدر ادامه دهید تا ظرف پر شود.

مرحله 4:

حالا روی دلمه‌ها آبجوش بریزید؛ یک بشقاب روی آن‌ها بگذارید و فشار دهید، همین که آب تا بالای بشقاب آمد کافی است. اول حرارت را زیاد کنید تا آب جوش بیاید و بعد زیر آن را کم کنید؛ حدود یک ساعت و ربع طول می‌کشد تا دلمه‌ها آماده شوند. ربع ساعت به پایان پخت، روی دلمه‌ها روغن داغ شده بریزید.

نکات تهیه دلمه برگ مو ترکیه

  1. حتماً باید برگ‌ها را از قبل داخل آب جوش بگذارید تا حین پخت باز نشوند و مواد دلمه بیرون نریزد.
  2. داخل برگ‌ها را بیش از حد پر نکنید؛ چون در هنگام پخت، غذا حجم پیدا می‌کند.
  3. می‌توانید کف قابلمه را به‌جای پیاز حلقه شده، برگ دلمه بگذارید.

طرز تهیه انواع پیش‌غذاهای مختلف نیاز به‌دقت و توجه به جزئیات دارد. با استفاده از مواد اولیه تازه و رعایت مراحل پخت، می‌توانید پیش‌غذاهایی خوشمزه و مقوی تهیه کنید که همه اعضای خانواده و مهمانان از آن لذت ببرند. این دستور پخت‌ها تنها بخشی از تنوع بی‌پایان پیش‌غذاها در وب‌سایت حس‌تازگی هستند که می‌توانید در آشپزخانه خود امتحان کنید و از طعم بی‌نظیر آن‌ها لذت ببرید. حتماً به بخش پیش‌غذا های وب‌سایت حس‌تازگی سر بزنید.

غذاهای بین المللی مختلف

طرز تهیه انواع غذاهای بین‌المللی

غذاهای بین‌المللی از طعم‌ها و مواد اولیه متنوعی تشکیل شده‌اند که هر کدام نشانگر فرهنگ و سنت‌های خاصی هستند. در این بخش به معرفی و طرز تهیه چندین نوع از غذاهای محبوب بین‌المللی می‌پردازیم. این غذاها می‌توانند تجربه‌ای جدید و دلپذیر از آشپزی و طعم‌های متفاوت را برای شما به ارمغان بیاورند.

طرز تهیه پوره سیب‌زمینی انگلستان

پوره سیب‌زمینی به‌عنوان غذایی راحت و دلپذیر شناخته می‌شود. برای تهیه این غذا، سیب‌زمینی پخته با کره و شیر یا خامه ترکیب می‌شود تا به بافتی نرم و کرمی برسند. گاهی اوقات، افزودنی‌هایی مانند سیر، پنیر یا سبزیجات معطر به پوره سیب‌زمینی اضافه می‌شوند. طرز تهیه پوره سیب‌زمینی را در زیر بخوانید.

مواد لازم برای پوره سیب‌زمینی (2 نفر)

نمک: 1 قاشق چای‌خوری

شیر: یک‌سوم پیمانه

فلفل سفید یا فلفل سیاه: 1 قاشق چای‌خوری

سیب‌زمینی: 2 عدد متوسط

کره:30  گرم

آب: به میزان لازم

زعفران دم‌کرده غلیظ: 1 قاشق غذاخوری

خامه برای تزیین: 2 قاشق غذاخوری

خامه (در صورت تمایل برای پوره): 1 قاشق غذاخوری

مراحل تهیه پوره سیب‌زمینی

مرحله 1

 ابتدا سیب‌زمینی‌ها را در قابلمه‌ای بپزید تا نرم شوند؛ سپس پوست بگیرید و رنده کنید. می‌توانید آن‌ها را با گوشت‌کوب هم له کنید.

مرحله 2

کره را در ظرفی ذوب کرده و به‌همراه نمک و فلفل به پوره سیب‌زمینی‌ اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله 3

شیر را در ظرفی داغ کرده و آرام‌آرام با پوره سیب‌زمینی ترکیب کنید تا به غلظت دلخواه برسد.

مرحله 4

در این مرحله خامه (در صورت تمایل) را به مواد اضافه کرده، هم بزنید و در ظرف سرو بکشید. برای تزیین پوره سیب‌زمینی، خامه را با زعفران دم‌کرده غلیظ ترکیب کنید، داخل قیف بریزید و روی پوره به‌صورت خطی استفاده کنید.

طرز تهیه استیک گوشت با قارچ ایتالیایی

استیک گوشت و قارچ ایتالیایی هر ذائقه‌ای را مجذوب خود می‌کند. این غذا از تکه‌های تازه و مرغوب گوشت گوساله در کنار سس قارچ تهیه می‌شود. ترکیب گوشت نرم و آبدار با سس قارچ کرمی، یک هارمونی بی‌نظیر از طعم‌ها و بافت‌ها ایجاد می‌کند. آموزش تهیه استیک گوشت و قارچ را در زیر بخوانید.

مواد لازم برای تهیه استیک گوشت و قارچ (2 نفر)

قارچ: 10 عدد متوسط

آویشن: 1 قاشق چای‌خوری

نمک: 1 قاشق چای‌خوری

کره: 100 گرم

فیله گوساله ورقه‌ای: 8 عدد کوچک

خامه: 2 قاشق غذاخوری

پیاز: 1 عدد کوچک

فلفل سیاه: 1 قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه استیک گوشت با قارچ

مرحله 1

اسکالوپ‌ها را آماده کنید (طریقه آماده‌کردن اسکالوپ در نکات آمده است). قارچ‌ها را ورقه‌ای برش بزنید و پیاز را نگینی خرد کنید.

مرحله 2

نصف کره را در ماهیتابه با حرارت ملایم ذوب کنید و پیاز را در آن تفت دهید؛ سپس قارچ را اضافه کنید و تا زمانی که آب قارچ کشیده شود صبر کنید. در آخر خامه را اضافه کرده و با نمک، آویشن و باقیمانده فلفل هم بزنید. شعله را خاموش کنید؛ مواظب باشید خامه نجوشد.

مرحله 3

روی اسکالوپ‌ها کمی فلفل بپاشید، سپس باقیمانده کره را روی صفحه گریل ذوب کرده، شعله را زیاد کنید و اسکالوپ را روی آن قرار دهید. پس از 3 دقیقه اسکالوپ را برگردانید تا هر دو طرفش پخته شود. حالا اسکالوپ‌ها را با سس قارچی که آماده کرده‌اید، سرو کنید.

نکات تهیه استیک گوشت و قارچ

طریقه برش اسکالوپ:

اسکالوپ کردن به این صورت است که شما باید گوشت را به‌صورت نازک، نه در حدی که باعث خشک‌شدن آن در هنگام طبخ شود، برش دهید. البته ممکن است در هنگام برش، با این مسئله مواجه شوید که دور برش بسیار نازک و وسط آن ضخیم باشد. برای حل این مشکل می‌توانید گوشت را با بیفتک‌کوب یا گوشت‌کوب بکوبید تا بافت آن یکدست شود؛ به این صورت که روی گوشت را نایلون یا سلفون بکشید و بعد از بیفتک‌کوب یا گوشت‌کوب استفاده کنید. 

باید طوری بکوبید که هنگام ضربه‌زدن، همزمان دست به‌طرف بیرون کشیده شود. دقت کنید ضربه، نه باید زیاد محکم باشد که بافت گوشت پاره شود و نه زیاد آهسته که گوشت نازک نشود. در ضمن، ضخامت گوشت باید در همه‌جا یکسان باشد و با کشیدن دست و ضربه‌زدن، گوشت پهن شود. اگر اولین‌بار است که این کار را انجام می‌دهید، حتماً از نایلون یا سلفون (البته نایلون به‌خاطر ضخامتش بسیار مناسب‌تر است) استفاده کنید تا به بافت گوشت آسیب نرسانید.

طریقه برش اسکالوپ گوشت گوساله:

بهتر است از فیله گوساله استفاده کنید، چون بسیار نرم و مطلوب است؛ البته از راسته گوساله هم می‌توان استفاده کرد. در این صورت بهتر است بعد از برش، کمی روغن‌زیتون و فلفل سیاه روی گوشت بریزید و به مدت ۲ روز در ظرف در بسته و داخل یخچال نگه‌داری کنید تا گوشت بیات شده و اسکالوپِ نرمی داشته باشید. بعد از گذشت این مدت، روی فیله را خوب پاک کرده، سپس در خلاف جهت رشته‌های (فیبرهای) گوشت و به قطر یک سانت برش بزنید و برای کوبیدن آماده کنید. بعد از برشِ گوشت بهتر است آن را (به روش بالا) کوبیده و به قطر نیم سانت برسانید.

طرز تهیه انواع غذاهای بین‌المللی نیاز به دقت و توجه به جزئیات دارد. با استفاده از مواد اولیه تازه و رعایت مراحل پخت، می‌توانید غذاهایی خوشمزه و متنوع تهیه کنید که تمامی اعضای خانواده از آن لذت ببرند. این دستور پخت‌ها تنها بخشی از تنوع بی‌پایان غذاهای بین‌المللی در وب‌سایت حس‌تازگی هستند.

جمع‌بندی: پایان سفری خوشمزه در دنیای غذاها

با این تنوع گسترده و طعم‌های بی‌نظیر، آشپزی می‌تواند تجربه‌ای لذت‌بخش و هیجان‌انگیز باشد. در این مقاله، دستور پخت‌های متنوعی از غذاهای ایرانی، دسرهای مختلف، پیش‌غذاهای جذاب و غذاهای بین‌المللی را بررسی کردیم. هر دستور پخت به شما کمک می‌کند تا با مهارت‌های جدید آشپزی آشنا شده و سفره‌های خود را رنگین‌تر کنید. با استفاده از این دستورها، می‌توانید غذایی خوشمزه و خاص برای خود و خانواده‌تان تهیه کنید و از لذت پخت‌وپز و چشیدن طعم‌های جدید بهره‌مند شوید. سایت حس‌تازگی همواره همراه شماست تا با معرفی دستور پخت‌های متنوع، لحظاتی خوش و به‌یادماندنی را در آشپزخانه تجربه کنید.

دیدگاه‌ها

(0)