slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایران-آلمان

این دستور را درست کردی؟


سوپ جو

5

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سوپ جو

برای 2 نفر

مواد اولیه سوپ جو

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

گوشت سینه مرغ

نصف عدد متوسط

آب

به میزان لازم

پیاز

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

جعفری (خرد شده)

1 پیمانه

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

جو پوست کنده

نصف پیمانه

آبلیمو

1 قاشق غذاخوری

هویج

1 عدد متوسط

طرز تهیه سوپ جو

مرحله 1

  1. پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
  2. هویج را هم نگینی خرد کنید.
  3. جعفری را بشویید و ریز خرد کنید.

مرحله 2

در قابلمه روغن بریزید و پیاز را تفت دهید. رب‌گوجه را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شده و بوی خامی‌اش گرفته شود.

مرحله 3

حالا نمک، فلفل و زردچوبه بزنید، بعد هویج، جو و مرغ را اضافه کنید و هم بزنید، کمی که حرارت دیدند، در غذا آب بریزید و درِ قابلمه را بگذارید تا روی حرارت ملایم سوپ بپزد و جو لعاب دهد.

مرحله 4

مرغ که پخت، آن را بیرون بیاورید و با چنگال، ریش‌ریش کنید، بعد به سوپ برگردانید و هم بزنید. برای لعاب بیشتر سوپ، کمی بعد، مقداری از مواد سوپ را جدا کنید و با گوشت‌کوب بکوبید و دوباره به قابلمه برگردانید.

مرحله 5

در انتهای پخت، جعفری را اضافه کنید، در صورت نیاز کمی آب هم بریزید و بگذارید سوپ جا بیفتد. وقتی سوپ جا افتاد، آبلیمو بزنید و حرارت را خاموش کنید.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و جعفری به‌صورت استاندارد تعریف شده‌ است؛ اما شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که طعم پیش‌فرض بعد از تغییر میزان مواد، مانند سبزیجات، ادویه‌جات یا استفاده از چاشنی‌های مدنظرتان تغییر خواهد کرد.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  3. غلظت سوپ به سلیقه شما بستگی دارد. اگر تمایل دارید غذای شما رقیق‌تر باشد می‌توانید میزان بیشتری آب‌جوش در غذا بریزید. اما به‌صورت استاندارد در هر مرحله به ازای هر 2 نفر، 2 تا 3 پیمانه آب برای پخت موادی که به سوپ اضافه می‌شود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.
  4. بهتر است جو را از شب قبل در کاسه‌ای از آب که روی سطح جو را پوشانده بخیسانید.

میشه از جو پرک استفاده کرد؟

zed. alef.۳۰ دی ۱۳۴۸

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها