فراتر از غذاپزی؛ نکاتی که آشپزان حرفه‌ای هرگز نمی‌گویند!

فراتر از غذاپزی؛ نکاتی که آشپزان حرفه‌ای هرگز نمی‌گویند!

مطالعه '۲

۲۳ ماه پیش

4836

eye icon

جز توانایی در پخت انواع غذاهای ایرانی و فرنگی و فوت‌وفن پخت غذایی خوشمزه،  به‌ نظر شما یک آشپز باید چه چیزهایی بداند و به چه چیزهایی توجه کند؟

  • در حین کار به تمیزی محیط توجه کنید.

به ‌جای ‌اینکه بگذارید در حین کار، همه‌چیز روی هم جمع شوند، برای تمیزکردن سطوح و وسایلی که استفاده کرده‌اید، کمی به خودتان زمان بدهید؛ بعد از شست‌وشو و جابه‌جایی مجدد به آشپزی ادامه دهید. حتی اگر در لحظه احساس نکنید، بعدها در وقت و انرژی شما صرفه‌جویی می‌شود.

  • دستمالی کاغذی یا حوله‌ای مرطوب را زیر تختۀ برش خود قرار دهید.

این کار از حرکت و سُرخوردن تختۀ برش هنگام خردکردن جلوگیری می‌کند.

  • رسپی‌ آنلاینِ خود را چاپ کنید.

یا اگر پرینتر ندارید، یادداشت‌برداری کنید؛ زیرا قطعاً شما هم نمی‌خواهید صفحۀ گوشی‌تان پر از آرد و تخم‌مرغ یا سبزیجات شود.

  • همیشه از چاقوهای تیز استفاده کنید.

 نه‌تنها ایمن‌تر است، بلکه کار با چاقوی تیز راحت‌تر خواهد بود.

  • مواد خود را از قبل آماده کنید.

برای‌ اینکه فرآیند پخت‌وپز ساده شود و در حین کار، ‌دنبال مواد و وسایل مورد نیاز خود نگردید، میز آشپزخانۀ خود را مرتب کنید و هرآنچه به آن نیاز دارید، روی آن بچینید.

  • قبل از شروع آشپزی، برنامه‌ریزی کنید.

برای ‌اینکه همه‌چیز را به‌موقع سرو کنید، به زمان پخت و زمان انتظار غذا توجه کنید تا بدانید چه زمانی به آماده‌سازی مواد اولیه احتیاج دارید.

بروزترین مقالات در شبکات اجتماعی