زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
مزه
تلخ
روش تهیه
دم کردن
سطح مهارت
مبتدی
فصل
تمامی فصول
زادگاه
اروپا

این دستور را درست کردی؟


دمنوش گشنیز

4

اشتراک گذاری

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اولیه دمنوش گشنیز

آب (جوش)

2 پیمانه

گشنیز‌ خشک

1 قاشق غذاخوری

تخم گشنیز

1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه دمنوش گشنیز

مرحله 1

گشنیز و تخم گشنیز را با آبجوش در قوری بریزید و روی کتری در حال جوش بگذارید تا دم بکشد.

نکته‌ها

  • بهتر است از قوری صافی‌دار استفاده کنید (در غیر اینصورت برای ریختن نوشیدنی در فنجان یا لیوان آن را از صافی رد کنید.).
  • می‌توانید دمنوش را با کمی عسل یا نبات، شیرین و میل کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها