slider image
slider image
سس مُحَمره
سس مُحَمره    سس مُحَمره
سس محمره
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
زمان انتظار
5 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
مخلوط کردن-جوشاندن-باربیکیو

این دستور را درست کردی؟


سس مُحَمره

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سس مُحَمره

برای 2 نفر

مواد اولیه سس محمره

گوجه فرنگی

2 عدد متوسط

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

پاپریکا

1 قاشق چای‌خوری

فلفل دلمه ای (قرمز)

2 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سس مُحَمره

طرز تهیه

مرحله 1

فلفل‌ها را کبابی کنید، سپس 5 دقیقه صبر کنید و استراحت دهید تا پوست آن راحت جدا شود، بعد که پوست فلفل‌های کباب شده را جدا کردید روی تخته بگذارید، با چاقو از وسط نصف کنید و تمام دانه‌های آن را جدا کنید و ریز خرد کنید. گوجه فرنگی‌ها را که خوب شسته‌اید به مدت 5 دقیقه در آب بجوشانید ، حالا پوست آن را بکنید و ریز خرد کنید.

مرحله 2

حالا سیر را ریز رنده کنید و کنار بگذارید، پاپریکا، نمک، فلفل و سیر را به همراه گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌های ریز شده روی حرارت ملایم بگذارید تا به آرامی بپزد و غلیظ شود. در آخر داخل مخلوط کن بریزید یا با گوشت کوب برقی یک دست کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها