سس مُحَمره
سس مُحَمره    سس مُحَمره
سس محمره

سس مُحَمره

4
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
زمان انتظار
5 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
مخلوط کردن-جوشاندن-باربیکیو

این دستور را درست کردی؟


سس مُحَمره

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

حس تازگیِ پیش‌غذایی با اصالت عربی رو بچشین! حس‌تازگی، درست‌کردن سس محمره رو بهتون پیشنهاد می‌کنه تا چشیدن تجربه‌ای جدید رو با عزیزهای زندگی‌تون امتحان کنین. محمره، پیش‌غذایی خوشگوار و زیباست.

مواد اولیه سس مُحَمره

برای 2 نفر

مواد اولیه سس محمره

گوجه فرنگی

2 عدد متوسط

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

پاپریکا

1 قاشق چای‌خوری

فلفل دلمه ای (قرمز)

2 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سس مُحَمره

طرز تهیه

مرحله 1

فلفل‌ها را کبابی کنید، سپس 5 دقیقه صبر کنید و استراحت دهید تا پوست آن راحت جدا شود، بعد که پوست فلفل‌های کباب شده را جدا کردید روی تخته بگذارید، با چاقو از وسط نصف کنید و تمام دانه‌های آن را جدا کنید و ریز خرد کنید. گوجه فرنگی‌ها را که خوب شسته‌اید به مدت 5 دقیقه در آب بجوشانید ، حالا پوست آن را بکنید و ریز خرد کنید.

مرحله 2

حالا سیر را ریز رنده کنید و کنار بگذارید، پاپریکا، نمک، فلفل و سیر را به همراه گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌های ریز شده روی حرارت ملایم بگذارید تا به آرامی بپزد و غلیظ شود. در آخر داخل مخلوط کن بریزید یا با گوشت کوب برقی یک دست کنید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها