سالاد رنگین کمان
سالاد رنگین کمانسالاد رنگین کمان
سالاد رنگین کمان

سالاد رنگین کمان

4
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
مخلوط کردن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
خاورمیانه

این دستور را درست کردی؟


سالاد رنگین کمان

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

سالاد رنگین‌کمان از همه رنگه! با رنگ‌ولعاب چندرنگش، چشم هر بیننده‌ای رو می‌نوازه. به کمک نعناع، خیار، زیتون، فلفل‌دلمه‌ای، گوجه‌فرنگی و جعفری زیبایی رو به سفره‌تون بیارین. خوش به حال سالاد رنگین‌کمان که شما می‌خواین آماده‌ش کنین. این سالاد مناسب گیاهخوارهاست و در راستای کاهش وزن و لاغری مفیده.

مواد اولیه سالاد رنگین کمان

برای 2 نفر

روغن زیتون

5 قاشق غذاخوری

نعناع (خردشده)

2 قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای (سه رنگ)

1 پیمانه

جعفری (خردشده)

3 قاشق غذاخوری

آبلیمو (یا آب نارنج)

3 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه (یا قرمز)

نصف قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

گوجه فرنگی

1 عدد متوسط

خیار سبز

2 عدد بزرگ

زیتون

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد رنگین کمان

مرحله 1

خیار، فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی را خوب بشویید و نگینی ریز خرد کنید. (حتما دانه‌ها و قسمت‌های سفید فلفل دلمه‌ای را جدا کنید.)

  • بهتر است دانه‌های گوجه را جدا کنید تا سالاد آب نیندازد.  
  • فلفل دلمه‌ای اگر از هر سه رنگ باشند، رنگبندی سالاد جذاب تر می‌شود.

مرحله 2

جعفری و نعناع را پاک کرده، خوب بشویید و ساطوری ریز و زیتون‌های بدون هسته را هم حلقه‌ای خرد کنید.

مرحله 3

همه مواد را با هم مخلوط کنید.

مرحله 4

برای تهیه سس، آب‎لیمو یا آب نارنج، روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و روی سالاد بریزد.

نوش جان!

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها