slider image
slider image
سالاد رنگین کمان
سالاد رنگین کمانسالاد رنگین کمان
سالاد رنگین کمان
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
مخلوط کردن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
خاورمیانه

این دستور را درست کردی؟


سالاد رنگین کمان

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سالاد رنگین کمان

برای 2 نفر

روغن زیتون

5 قاشق غذاخوری

نعناع (خردشده)

2 قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای (سه رنگ)

1 پیمانه

جعفری (خردشده)

3 قاشق غذاخوری

آبلیمو (یا آب نارنج)

3 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه (یا قرمز)

نصف قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

گوجه فرنگی

1 عدد متوسط

خیار سبز

2 عدد بزرگ

زیتون

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد رنگین کمان

مرحله 1

خیار، فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی را خوب بشویید و نگینی ریز خرد کنید. (حتما دانه‌ها و قسمت‌های سفید فلفل دلمه‌ای را جدا کنید.)

  • بهتر است دانه‌های گوجه را جدا کنید تا سالاد آب نیندازد.  
  • فلفل دلمه‌ای اگر از هر سه رنگ باشند، رنگبندی سالاد جذاب تر می‌شود.

مرحله 2

جعفری و نعناع را پاک کرده، خوب بشویید و ساطوری ریز و زیتون‌های بدون هسته را هم حلقه‌ای خرد کنید.

مرحله 3

همه مواد را با هم مخلوط کنید.

مرحله 4

برای تهیه سس، آب‎لیمو یا آب نارنج، روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و روی سالاد بریزد.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها