سالاد لوبیا سفید ترکیه
این دستور را درست کردی؟
سالاد رنگین کمان
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه سالاد رنگین کمان
برای 2 نفرروغن زیتون
5 قاشق غذاخوری
نعناع (خردشده)
2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای (سه رنگ)
1 پیمانه
جعفری (خردشده)
3 قاشق غذاخوری
آبلیمو (یا آب نارنج)
3 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه (یا قرمز)
نصف قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
گوجه فرنگی
1 عدد متوسط
خیار سبز
2 عدد بزرگ
زیتون
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالاد رنگین کمان
مرحله 1
خیار، فلفل دلمهای و گوجهفرنگی را خوب بشویید و نگینی ریز خرد کنید. (حتما دانهها و قسمتهای سفید فلفل دلمهای را جدا کنید.)
- بهتر است دانههای گوجه را جدا کنید تا سالاد آب نیندازد.
- فلفل دلمهای اگر از هر سه رنگ باشند، رنگبندی سالاد جذاب تر میشود.
مرحله 2
جعفری و نعناع را پاک کرده، خوب بشویید و ساطوری ریز و زیتونهای بدون هسته را هم حلقهای خرد کنید.
مرحله 3
همه مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحله 4
برای تهیه سس، آبلیمو یا آب نارنج، روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و روی سالاد بریزد.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها