slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
مخلوط کردن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
خاورمیانه

این دستور را درست کردی؟


سالاد رنگین کمان

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سالاد رنگین کمان

برای 2 نفر

روغن زیتون

5 قاشق غذاخوری

نعناع (خردشده)

2 قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای (سه رنگ)

1 پیمانه

جعفری (خردشده)

3 قاشق غذاخوری

آبلیمو (یا آب نارنج)

3 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه (یا قرمز)

نصف قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

گوجه فرنگی

1 عدد متوسط

خیار سبز

2 عدد بزرگ

زیتون

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد رنگین کمان

مرحله 1

خیار، فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی را خوب بشویید و نگینی ریز خرد کنید. (حتما دانه‌ها و قسمت‌های سفید فلفل دلمه‌ای را جدا کنید.)

  • بهتر است دانه‌های گوجه را جدا کنید تا سالاد آب نیندازد.  
  • فلفل دلمه‌ای اگر از هر سه رنگ باشند، رنگبندی سالاد جذاب تر می‌شود.

مرحله 2

جعفری و نعناع را پاک کرده، خوب بشویید و ساطوری ریز و زیتون‌های بدون هسته را هم حلقه‌ای خرد کنید.

مرحله 3

همه مواد را با هم مخلوط کنید.

مرحله 4

برای تهیه سس، آب‎لیمو یا آب نارنج، روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و روی سالاد بریزد.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها