لبو عسلی
لبو عسلیلبو عسلی
لبو عسلی

لبو عسلی

4
زمان پخت
120 دقیقه
مزه
شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز
زادگاه
ایران

این دستور را درست کردی؟

لبو عسلی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

لبو، همون چغندر قرمزه. برای کبد چرب بسیار مفیده، از آوردن آب مروارید پیشگیری می‌کنه و مشکلات تنفسی رو بهبود می‌بخشه. مبتلایان به سرطان ریه، لبو رو از اصلی‌ترین مواد برنامه غذایی‌شون قرار بدن. لبو عسلی صبح دل‌انگیزی رو به‌ویژه توی روزهای سرد پاییزی یا زمستانی براتون می‌سازه. این قرمزِ پخته‌شده رو حتماً امتحان کنین!

مواد اولیه

برای 2 نفر

نبات

200 گرم

آب

به میزان لازم

چغندر قرمز

6 عدد بزرگ

طرز تهیه

مرحله 1

لبو ها را بشویید اما سر و ته آن ها را نزنید. در قابلمه آب بریزید و لبو ها را در آن بپزید.

مرحله 2

بعد از این که لبو ها پختند آن ها را از قابلمه خارج کنید و پوست بگیرید و به اندازه دلخواه برش بزنید. (آب لبو ها را دور نریزید.)

مرحله 3

دوباره لبو ها را به همراه نبات به قابلمه برگردانید و بگذارید تا بجوشند و نبات ها آب شوند.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها