شربت لبو
این دستور را درست کردی؟
لبو عسلی
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه لبو عسلی
برای 2 نفرنبات
200 گرم
آب
به میزان لازم
چغندر قرمز
6 عدد بزرگ
طرز تهیه لبو عسلی
مرحله 1
لبو ها را بشویید اما سر و ته آن ها را نزنید. در قابلمه آب بریزید و لبو ها را در آن بپزید.
مرحله 2
بعد از این که لبو ها پختند آن ها را از قابلمه خارج کنید و پوست بگیرید و به اندازه دلخواه برش بزنید. (آب لبو ها را دور نریزید.)
مرحله 3
دوباره لبو ها را به همراه نبات به قابلمه برگردانید و بگذارید تا بجوشند و نبات ها آب شوند.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها