slider image
slider image
لبو عسلی
لبو عسلیلبو عسلی
لبو عسلی
زمان پخت
120 دقیقه
مزه
شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز
زادگاه
ایران

این دستور را درست کردی؟


لبو عسلی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه لبو عسلی

برای 2 نفر

نبات

200 گرم

آب

به میزان لازم

چغندر قرمز

6 عدد بزرگ

طرز تهیه لبو عسلی

مرحله 1

لبو ها را بشویید اما سر و ته آن ها را نزنید. در قابلمه آب بریزید و لبو ها را در آن بپزید.

مرحله 2

بعد از این که لبو ها پختند آن ها را از قابلمه خارج کنید و پوست بگیرید و به اندازه دلخواه برش بزنید. (آب لبو ها را دور نریزید.)

مرحله 3

دوباره لبو ها را به همراه نبات به قابلمه برگردانید و بگذارید تا بجوشند و نبات ها آب شوند.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها