این دستور را درست کردی؟
آش ترش مازندران
مواد اولیه آش ترش مازندران
برای 2 نفر1 قاشق چایخوری
یک و نیم قاشق چایخوری
به میزان لازم
5 عدد متوسط
3 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
100 گرم
1 عدد متوسط
150 گرم
10 عدد متوسط
یکچهارم پیمانه
6 قاشق غذاخوری
5 قاشق غذاخوری
طرز تهیه آش ترش مازندران
آماده سازی
مرحله 1
-
سبزیجات و چوچاق را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
-
سیر را بشویید، پوست بگیرید و رنده کنید.
-
چغندر قرمز، سیب زمینی و کدو را بشویید و پوست بگیرید سپس نگینی خرد کنید.
-
نخود، لوبیا چیتی و عدس را جداگانه پاک کنید و بشویید.
مراحل پخت
مرحله 1
نخود، لوبیا چیتی و عدس را جداگانه بپزید و آبکش کنید. در این فاصله چغندر را هم نیم پز کنید و بعد از آبکشی کنار بگذارید.
-
البته میتوانید نخود و لوبیا چیتی را باهم بپزید و بعد چغندر قرمز نیم پز را اضافه کنید و در پایان عدس را بریزید تا همه باهم بپزند.
مرحله 2
پس از پخت چغندر قرمز و عدس به ترتیب، سبزی، سیب زمینی و کدو را به آن اضافه کنید تا با هم بپزند.
-
دقت کنید سیب زمینی و کدو له نشوند.
مرحله 3
سیر داغ تهیه کنید.
مرحله 4
فلفل، نمک، زردچوبه و رب گوجه را با سیر داغ تفت داده و داخل آش بریزید.
مرحله 5
رشته را اضافه کنید.
مرحله 6
بعد از نرم شدن رشته، رب آلوچه را با مقداری آب گرم رقیق کرده و داخل آش بریزید؛ سپس اجازه دهید آش با حرارت ملایم بجوشد تا جا بیفتد.
-
میزان رب آلوچه باید به اندازه ای باشد که آش ترش شود.
نوش جان!
نکتهها
-
بهتر است نخود و انواع لوبیا را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت قبل از پخت بخیسانید و چند بار در این مدت آب آن را عوض کنید تا نفخ حبوبات گرفته شود. این کار به زودتر پخته شدن آن ها هم کمک میکند.
-
عدس نیازی به خیساندن ندارد.
-
در زمان پخت عدس حتما درب ظرف را باز بگذارید تا پوسته اش جدا نشود.
-
در زمان پخت سبزیجات بهتر است درب ظرف را باز بگذارید تا رنگ سبزیجات حفظ شود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها