slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
25 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
زمان انتظار
200 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
قم

این دستور را درست کردی؟


آش ترخینه نار

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آش ترخینه نار

برای 2 نفر

مواد اولیه آش ترخینه نار

آب

به میزان لازم

سبزی آش

500 گرم

نخود

نصف پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

چغندر قرمز (در صورت تمایل)

1 عدد متوسط

پیاز

100 گرم

ناردونه (به عنوان چاشنی)

به میزان لازم

روغن مایع

1 قاشق غذاخوری

لوبیا چیتی

نصف پیمانه

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

ترخینه

125 گرم

طرز تهیه آش ترخینه نار

آماده سازی

مرحله 1

  1. برنج و حبوبات پاک کنید و بشویید.
  2. سبزی را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
  3. ترخینه را 3 تا 4 ساعت در مقداری آب بخیسانید.
  4. چغندر را بشویید و پوست بگیرید، بعد رنده کرده یا نگینی خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

نخود و لوبیا را جداگانه بپزید.

مرحله 2

ترخینه را هم در ظرف دیگری بپزید.

مرحله 3

سبزی آش و دانه‌های انار را به ترخینه پخته اضافه کنید.

  • در صورت تمایل به استفاده از چغندر، آن را در همین مرحله به آش اضافه کنید.

مرحله 4

در تابه‌ای روغن بریزید و پیاز‌ها را تفت دهید، بعد حبوبات را هم در پیاز بریزید و کمی دیگر تفت دهید و این ترکیب را داخل آش بریزید. وقتی غذا غلیظ شد و جا افتاد سِروَش کنید.

  • در صورت تمایل آش سرو شده را با دانه‌های انار و پیاز داغ تزیین کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. بهتر است نخود و لوبیا را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت پیش از پخت در کاسه پر از آب بخیسانید. در این مدت چند بار آب حبوبات را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود. این کار به زودتر پختنِ حبوبات کمک می‌کند.
  2. بهتر است سبزی مورد استفاده در پخت آش خیلی ریز خرد نشود و قطعات آن کمی درشت باشد تا ویتامین ها و املاح موجود در سبزی بیشتر حفظ شود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها