![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/aash-doogh-qazvin/aash_doogh_qazvin_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/aash-doogh-qazvin/aash_doogh_qazvin_t_hese_tazegi.jpg)
نسبتاً ترش
مواد اولیه آش دوغ مرکزی
سهچهارم پیمانه
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
نصف پیمانه
150 گرم
1 عدد متوسط
به میزان لازم
250 گرم
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
150 گرم
آماده سازی
مرحله 1
روش پخت اول
مرحله 1
ابتدا گوشت را بپزید. (به روش پخت گوشت مراجعه کنید.) پس از پختِ گوشت، در صورت وجود استخوان، آن را در آورید، گوشت را جداگانه بکوبید و کنار بگذارید.
مرحله 2
برنج را در مقداری آب بپزید تا وا برود و لعاب بیندازد. نخود را هم در قابلمه دیگری بپزید.
مرحله 3
پس از پخت مواد قبلی، پیاز را سرخ کنید و زردچوبه بزنید.
مرحله 4
در این مرحله سبزی، گوشت کوبیده، نمک، فلفل، پیازداغ، آبِ گوشت و نخود پخته را در قابلمه برنج بریزید تا با هم بپزند.
مرحله 5
پس از پختِ سبزی، دوغ را به قابلمه آش بیفزایید و مرتب هم بزنید تا دوغ نبرد.
مرحله 6
نعناداغ تهیه کنید. (به طرز تهیه نعناداغ مراجعه شود.)
مرحله 7
در نهایت آش را با نعناداغ تزیین کرده و سرو کنید.
روش پخت دوم
مرحله 1
ابتدا در یک قابلمه، پیاز را سرخ کنید و بعد زردچوبه بزنید.
مرحله 2
نخود، گوشت و مقداری آب به پیازداغ بیفزایید و بگذارید، مواد بپزند. پس از پخت همه مواد، استخوان را در آورید گوشت را جداگانه بکوبید و کنار بگذارید.
مرحله 3
برنج را در قابلمه دیگری بپزید تا وا برود و لعاب بیندازد.
مرحله 4
سبزی، گوشت، نمک، فلفل، در صورت تمایل آب گوشت و پیاز داغش را به برنج اضافه کنید و بگذارید با هم بجوشند.
مرحله 5
پس از پخت سبزی، دوغ را به قابلمه آش بیفزایید و مرتب هم بزنید تا دوغ نبرد.
مرحله 6
نعناداغ تهیه کنید. (به طرز تهیه نعناداغ مراجعه شود.)
مرحله 7
در نهایت آش را با نعناداغ تزیین کرده و سرو کنید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟