این دستور را درست کردی؟
آش مَستوبه
مواد اولیه آش مَستوبه
برای 2 نفرمواد اولیه آش مستوبه
نصف قاشق چایخوری
به میزان لازم
1 قاشق مرباخوری
1 پیمانه
به میزان لازم
نصف پیمانه
طرز تهیه آش مَستوبه
آماده سازی
مرحله 1
-
برنج، نخود و لوبیا را پاک کنید و بشویید.
-
اسفناج را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
نخود را بپزید و کنار بگذارید.
-
در صورت تمایل به استفاده از لوبیا سفید، میتوانید آن را جداگانه یا با نخود بپزید و در آش استفاده کنید.
مرحله 2
برنج را در قابلمه دیگری بپزید تا شکفته و نرم شود.
مرحله 3
مرحله 4
نمک و زردچوبه را هم به آش اضافه کنید.
-
پیشنهاد میکنیم زردچوبه را کمی در روغن تفت دهید و بعد به غذا اضافه کنید تا عطر، طعم و رنگ بهتری بدهد.
مرحله 5
نمکِ آش را اندازه کنید. پس از جا افتادن غذا، آن را با ماست ترش یا دوغ سرو کنید.
نوش جان!
نکتهها
-
بهجای برنج دانه کامل میتوانید به همان میزان از برنج نیمدانه (خرده برنج یا برنج آشی) استفاده کنید. حتما برنج را حداقل به مدت 3 ساعت بخیسانید تا به زمان پخت کمتری نیاز داشته باشد.
-
بهتر است نخود و انواع لوبیا از شب قبل یا حداقل 8 ساعت قبل از پخت بخیسانید. در این مدت چند بار آب آنها را عوض کنید تا نفخ حبوبات گرفته شود. این کار به زودتر پختن حبوبات کمک میکند.
-
حبوبات مورد استفاده در این آش فقط نخود است، ولی برخی تمایل دارند لوبیا سفید هم استفاده کنند؛ اما باقی انواع لوبیا در این آش استفاده نمیشود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها