این دستور را درست کردی؟
آش دوغ شوربا گلستان
مواد اولیه آش دوغ شوربا گلستان
برای 2 نفر75 گرم
75 گرم
1 قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
100 گرم
2 پیمانه
1 عدد بزرگ
نصف پیمانه
طرز تهیه آش دوغ شوربا گلستان
آماده سازی
مرحله 1
- برنج را پاک کنید و بشویید.
- سبزیهای مدنظر را پاک کنید، بشویید و ریز خرد کنید.
- سیر را بشویید، پوست بگیرید و رنده کنید.
- کدو سبز و کدوحلوایی را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
- باقلا (در صورت تمایل) را بشویید و پوست بگیرید.
روش پخت اول
مرحله 1
برنج را بپزید تا وا برود.
مرحله 2
در صورت تمایل به استفاده از باقلا، آن را در مقداری آب بپزید.
مرحله 3
برنج که پخت و وا رفت، سیر، نمک، فلفل و سبزی را به آن اضافه کنید.
مرحله 4
آبِ آش که کم شد و سبزی پخت، دوغ را به آن بیفزایید و مرتب هم بزنید تا دوغ نَبُرد.
مرحله 5
وقتی زمانِ جوشآمدنِ دوغ رسید، کدو سبز، کدوحلوایی و باقلا پخته (در صورت تمایل) را اضافه کنید و صبر کنید تا دوغ بجوشد و آش جا بیفتد.
- در صورت تمایل آش را با نعناداغ تزیین کنید. (به طرز تهیه نعناداغ مراجه کنید.)
روش پخت دوم
مرحله 1
برنج، سیر، نمک و فلفل را در مقداری آب بپزید تا برنج وا برود.
مرحله 2
پس از آنکه برنج پخت، سبزی و باقلا را اضافه کنید تا بپزند.
مرحله 3
آبِ آش که کم شد و سبزی و باقلا پختند، دوغ را بیفزایید و مرتب هم بزنید تا دوغ نَبُرد.
مرحله 4
وقتی زمانِ جوشآمدنِ دوغ رسید، کدو سبز و کدوحلوایی را اضافه کنید و صبر کنید تا دوغ بجوشد و آش جا بیفتد.
نوش جان!
نکتهها
- اگر برنج نیمدانه (خرده برنج یا برنج آشی) نداشتید، میتوانید از برنج دانه کامل استفاده کنید؛ فقط آن را حداقل 3 ساعت بخیسانید تا در حین پخت خوب وا برود.
- بهجای 2 حبه سیر میتوانید از 2 تا 3 ساقه سیر سبز استفاده کنید، فقط آنها را خوب بشویید و ریز خرد کنید. (این میزان برای 2 نفر است.)
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها