آش دوغ شوربا گلستان
آش دوغ شوربا گلستانآش دوغ شوربا گلستان
آش دوغ شوربا گلستان

آش دوغ شوربا گلستان

4
زمان آماده‌سازی
30 دقیقه
زمان پخت
90 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
گلستان

این دستور را درست کردی؟

آش دوغ شوربا گلستان

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

به آبکی‌بودن آش دوغ شوربا گلستان توجه نکنین! کدو سبز و کدو حلوایی با هم، غذایی مستحکم می‌‌سازن! این غذا سرشار از پتاسیم و کلسیم و ویتامین‌های مختلفه و به استحکام استخوان‌ها و مفاصل کمک می‌کنه. بعد از یک روز پرمشغله، خستگی‌تون رو با آش دوغ شوربا در کنین. مقاوم باشین!

مواد اولیه

برای 2 نفر

گشنیز

75 گرم

اسفناج

75 گرم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

سیر ( حبه)

2 عدد متوسط

آب

به میزان لازم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

کدو حلوایی

100 گرم

دوغ

2 پیمانه

کدو سبز

1 عدد بزرگ

برنج

نصف پیمانه

طرز تهیه

آماده سازی

مرحله 1
  1. برنج را پاک کنید و بشویید.
  2. سبزی‌های مدنظر را پاک کنید، بشویید و ریز خرد کنید.
  3. سیر را بشویید، پوست بگیرید و رنده کنید.
  4. کدو سبز و کدوحلوایی را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
  5. باقلا (در صورت تمایل) را بشویید و پوست بگیرید.
روش پخت اول

مرحله 1

برنج را بپزید تا وا برود.

مرحله 2

در صورت تمایل به استفاده از باقلا، آن را در مقداری آب بپزید.

مرحله 3

 برنج که پخت و وا رفت، سیر، نمک، فلفل و سبزی را به آن اضافه کنید.

مرحله 4

 آبِ آش که کم شد و سبزی پخت، دوغ را به آن بیفزایید و مرتب هم بزنید تا دوغ نَبُرد.

مرحله 5

وقتی زمانِ جوش‌آمدنِ دوغ رسید، کدو سبز، کدوحلوایی و باقلا پخته (در صورت تمایل) را اضافه کنید و صبر کنید تا دوغ بجوشد و آش جا بیفتد.

  • در صورت تمایل آش را با نعناداغ تزیین کنید. (به طرز تهیه نعناداغ مراجه کنید.)
روش پخت دوم

مرحله 1

برنج، سیر، نمک و فلفل را در مقداری آب بپزید تا برنج وا برود.

مرحله 2

پس از آنکه برنج پخت، سبزی و باقلا را اضافه کنید تا بپزند.

مرحله 3

 آبِ آش که کم شد و سبزی و باقلا پختند، دوغ را بیفزایید و مرتب هم بزنید تا دوغ نَبُرد.

مرحله 4

وقتی زمانِ جوش‌آمدنِ دوغ رسید، کدو سبز و کدوحلوایی را اضافه کنید و صبر کنید تا دوغ بجوشد و آش جا بیفتد.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. اگر برنج نیم‌دانه (خرده برنج یا برنج آشی) نداشتید، می‌توانید از برنج دانه کامل استفاده کنید؛ فقط آن را حداقل 3 ساعت بخیسانید تا در حین پخت خوب وا برود.
  2. به‌جای 2 حبه سیر می‌توانید از 2 تا 3 ساقه سیر سبز استفاده کنید، فقط آن‌ها را خوب بشویید و ریز خرد کنید. (این میزان برای 2 نفر است.)

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها