![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/maash-pati-kharesh/maash_pati_kharesh_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/maash-pati-kharesh/maash_pati_kharesh_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
75 گرم
75 گرم
1 قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
100 گرم
2 پیمانه
1 عدد بزرگ
نصف پیمانه
آماده سازی
مرحله 1
روش پخت اول
مرحله 1
برنج را بپزید تا وا برود.
مرحله 2
در صورت تمایل به استفاده از باقلا، آن را در مقداری آب بپزید.
مرحله 3
برنج که پخت و وا رفت، سیر، نمک، فلفل و سبزی را به آن اضافه کنید.
مرحله 4
آبِ آش که کم شد و سبزی پخت، دوغ را به آن بیفزایید و مرتب هم بزنید تا دوغ نَبُرد.
مرحله 5
وقتی زمانِ جوشآمدنِ دوغ رسید، کدو سبز، کدوحلوایی و باقلا پخته (در صورت تمایل) را اضافه کنید و صبر کنید تا دوغ بجوشد و آش جا بیفتد.
روش پخت دوم
مرحله 1
برنج، سیر، نمک و فلفل را در مقداری آب بپزید تا برنج وا برود.
مرحله 2
پس از آنکه برنج پخت، سبزی و باقلا را اضافه کنید تا بپزند.
مرحله 3
آبِ آش که کم شد و سبزی و باقلا پختند، دوغ را بیفزایید و مرتب هم بزنید تا دوغ نَبُرد.
مرحله 4
وقتی زمانِ جوشآمدنِ دوغ رسید، کدو سبز و کدوحلوایی را اضافه کنید و صبر کنید تا دوغ بجوشد و آش جا بیفتد.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟