این دستور را درست کردی؟
آش دوغ چهارمحال و بختیاری
مواد اولیه آش دوغ چهارمحال و بختیاری
برای 2 نفرمواد اولیه آش دوغ چهارمحال بختیاری
یکچهارم پیمانه
یکچهارم پیمانه
1 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
به میزان لازم
نصف قاشق چایخوری
50 گرم
به میزان لازم
500 گرم
یکچهارم پیمانه
طرز تهیه آش دوغ چهارمحال و بختیاری
آماده سازی
مرحله 1
- برنج، جو، عدس و لوبیا سفید را جداگانه پاک کرده و بشویید.
- سبزی را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
روش پخت اول
مرحله 1
لوبیا، عدس، برنج و بلغور را جداگانه بپزید.
مرحله 2
عدس را به لوبیا پخته اضافه کنید.
مرحله 3
پس از پختن جو و برنج، سبزی آش، حبوبات پخته، نمک و زردچوبه را به آنها اضافه کنید.
مرحله 4
وقتی آب غذا کم شد، دوغ را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا به جوش آید و نبرد.
مرحله 5
نعناداغ تهیه کرده و داخل آش بریزید. پس از چند جوش آش آماده است. (به طرز تهیه نعناداغ مراجعه کنید.)
روش پخت دوم
مرحله 1
در یک قابلمه جو و برنج را در مقداری آب بپزید تا وا بروند.
مرحله 2
در این فاصله لوبیا را هم بپزید.
مرحله 3
عدس را به لوبیا پخته اضافه کنید تا بپزد.
مرحله 4
پس از وا رفتن برنج و جو، سبزی آش، حبوبات پخته، نمک و زردچوبه را به آنها اضافه کنید و اجازه دهید سبزی بپزد.
مرحله 5
نعناداغ تهیه کنید. (به طرز تهیه نعناداغ مراجعه کنید.)
مرحله 6
وقتی آب آش کم شد و سبزی پخت، دوغ را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا دوغ نبُرد.
مرحله 7
دوغ که به جوش آمد نعناداغ داخل آش بریزید و پس از چند جوش غذا را سرو کنید.
نوش جان!
نکتهها
- بهتر است لوبیا را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت پیش از پخت در یک کاسه پر از آب بخیسانید. پیشنهاد میشود در این مدت، چند بار آب لوبیا را عوض کنید تا نفخش گرفته شود. خیساندن لوبیا به سریعتر پختنش کمک میکند.
- اگر برنج نیمدانه (خرده برنج یا برنج آشی) نداشتید، میتوانید از برنج دانه کامل استفاده کنید؛ فقط آن را حداقل 3 ساعت بخیسانید تا در حین پخت خوب وا برود.
- جو را از روز قبل خیس کنید تا زودتر بپزد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها