![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/tarhana-and--pomegranate-aash/tarhana_and_pomegranate_aash_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/tarhana-and--pomegranate-aash/tarhana_and_pomegranate_aash_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
مواد اولیه آش ترخینه کردستان
100 گرم
1 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
نصف پیمانه
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
آماده سازی
مرحله 1
مراحل پخت
مرحله 1
نخود را در مقداری آب بپزید.
مرحله 2
ترخینه را هم جداگانه بپزید.
مرحله 3
نخود پخته را به ترخینه اضافه کنید و 15 دقیقه زمان بدهید تا آش بجوشد و جا بیفتد.
مرحله 4
مرحله 5
در صورت تمایل کمی نعناداغ داخل آش بریزید و هم بزنید. پس از جا افتادن ترخینه، نمک غذا را اندازه کنید، در ظرف بکشید با نعناداغ تزیین کنید.
نوش جان!
بهتر است نخود را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت پیش از پخت در یک کاسه پر از آب بخیسانید. پیشنهاد میشود در این مدت، چند بار آبِ نخود را عوض کنید تا نفخش گرفته شود. خیساندن نخود به سریعتر پختنش کمک میکند.
سؤالی در مورد این دستور داری؟