

زمان آمادهسازی
زمان پخت
زمان انتظار
مزه
روش تهیه
زادگاه
این دستور را درست کردی؟
آش ترخینه کردستان
4
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرمواد اولیه آش ترخینه کردستان
ترخینه
100 گرم
نعنا خشک
1 قاشق غذاخوری
آب
به میزان لازم
نخود (در صورت تمایل)
نصف پیمانه
روغنمایع
به میزان لازم
نمک
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه آش ترخینه کردستان
آماده سازی
مرحله 1
ترخینه را به مدت 1 ساعت در آب داغ بخیسانید.نخود را پاک کنید و بشویید.
مراحل پخت
مرحله 1
نخود را در مقداری آب بپزید.
مرحله 2
ترخینه را هم جداگانه بپزید.
مرحله 3
نخود پخته را به ترخینه اضافه کنید و 15 دقیقه زمان بدهید تا آش بجوشد و جا بیفتد.
مرحله 4
نعناداغ تهیه کنید.
مرحله 5
در صورت تمایل کمی نعناداغ داخل آش بریزید و هم بزنید. پس از جا افتادن ترخینه، نمک غذا را اندازه کنید، در ظرف بکشید با نعناداغ تزیین کنید.نوش جان!
نکتهها
- بهتر است نخود را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت پیش از پخت در یک کاسه پر از آب بخیسانید. پیشنهاد میشود در این مدت، چند بار آبِ نخود را عوض کنید تا نفخش گرفته شود. خیساندن نخود به سریعتر پختنش کمک میکند.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها