![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/maast-joosh/maast_joosh_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/maast-joosh/maast_joosh_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
مواد اولیه آش کشکینه
به میزان لازم
3 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
50 گرم
1 قاشق غذاخوری
100 گرم
به میزان لازم
آماده سازی
مرحله 1
مراحل پخت
مرحله 1
در صورت استفاده از عدس یا ماش، آن را بپزید.
مرحله 2
در قابلمهای پیاز را سرخ کنید، بعد زردچوبه و نعناخشک بزنید.
مرحله 3
مواد باقیمانده از ترخینه خیس خورده (دانههای گندم) را در پیاز تفت دهید.
مرحله 4
مقداری آب در غذا بریزید و اجازه دهید تا حداقل 45 دقیقه روی حرارت بپزد.
مرحله 5
15 دقیقه آخر زمان پخت، دوغ جدا شده از ترخینه را اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شود. (میتوانید مقداری کشک در دوغ ترخینه حل کنید.)
مرحله 6
در نهایت در صورت استفاده از ماش یا عدس، آن را اضافه کنید.
مرحله 7
آش که کاملا جا افتاد و به قوام رسید، حرارت را خاموش کرده و سرو کنید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟