slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
سیستان و بلوچستان

این دستور را درست کردی؟


کشک بلوچی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کشک بلوچی

برای 2 نفر

مواد اولیه کشک بلوچی

نعنا خشک (پودر)

1 قاشق غذاخوری

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

آب

به میزان لازم

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

کشک (مایع)

2 پیمانه

پیاز

1 عدد متوسط

طرز تهیه کشک بلوچی

آماده سازی

مرحله 1

پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا پیاز را در کمی روغن داغ بریزید تا سبک و بلوری شود، سپس زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله 2

حالا نعناع خشک را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید، بعد کشک را به آن اضافه کنید.

مرحله 3

در نهایت بسته به غلظت کشک آب جوش بریزید، درب قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا غذا بجوشد و جا بیفتد.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن و ادویه‌جات برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. میزان آب استفاده‌شده در این غذا بنابر سلیقه شما و میزان سفتی وغلظت مد نظر شما می‌تواند تغییر کند. اما به‌صورت استاندارد به ازای هر 2 نفر، 1 تا 2 پیمانه آب برای پخت موادی که به اشکنه اضافه می‌شود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.
  3. لازم به ذکر است اگر کشک غلیظ است بهتر است آب جوش بیشتری استفاده کنید تا غذا فرصت جوشیدن و مزه‌دار شدن داشته باشد و ته‌نگیرد.
  4. معمولا کشک به‌تنهایی نمک غذا را تامین می‌کند اما قبل از سرو کمی از غذا بچشید و در صورت نیاز بنابرذائقه خود به میزان دلخواه نمک به غذا اضافه کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها