![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/kashk-doogh/kashk_doogh(ayran_and_qurut_based_soup)_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/kashk-doogh/kashk_doogh(ayran_and_qurut_based_soup)_t_hese_tazegi.jpg)
30 دقیقه
کشکدوغ
متعادل
3.5
مواد اولیه کشک و خیار
30 گرم
یکچهارم پیمانه
3 عدد متوسط
200 گرم
2 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
آماده سازی
مرحله 1
- در صورتی که از کشک خشک استفاده می کنید، آن را بخیسانید و میکس کنید.
- خیار و پیاز را خوب بشویید، سپس آن ها را پوست گرفته و جداگانه رنده کنید.
- ریحان را پاک کرده، بشویید و ساطوری کنید.
- گردو را رنده یا آسیاب کنید.
طرز تهیه
مرحله 1
پیاز، خیار و ریحان را به همراه کشک مایع ( یا کشک خیس خورده و میکس شده) مخلوط کنید.
مرحله 2
- غلظت غذا به خودتان بستگی دارد.
نوش جان!
میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها، برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما می توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟