کشکدوغ
این دستور را درست کردی؟
کشک و خیار
4
معرفی
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه کشک و خیار
برای 2 نفرمواد اولیه کشک و خیار
گردو (مغز شده)
30 گرم
کشمش
یکچهارم پیمانه
خیار سبز
3 عدد متوسط
کشک
200 گرم
ریحان (تازه و ساطوری)
2 قاشق غذاخوری
آب
به میزان لازم
پیاز
1 عدد متوسط
زیره سیاه (در صورت تمایل)
1 قاشق چایخوری
نعنا خشک
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کشک و خیار
آماده سازی
مرحله 1
- در صورتی که از کشک خشک استفاده می کنید، آن را بخیسانید و میکس کنید.
- خیار و پیاز را خوب بشویید، سپس آن ها را پوست گرفته و جداگانه رنده کنید.
- ریحان را پاک کرده، بشویید و ساطوری کنید.
- گردو را رنده یا آسیاب کنید.
طرز تهیه
مرحله 1
پیاز، خیار و ریحان را به همراه کشک مایع ( یا کشک خیس خورده و میکس شده) مخلوط کنید.
مرحله 2
گردو آسیاب شده، نعناع خشک، کشمش و در صورت تمایل زیره را هم به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
- غلظت غذا به خودتان بستگی دارد.
نوش جان!
نکتهها
میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها، برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما می توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟