کشک و خیار
کشک و خیارکشک و خیار
کشک و خیار

کشک و خیار

4
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
مخلوط کردن
زادگاه
یزد

این دستور را درست کردی؟

کشک و خیار

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

شهر یزد در مرکز فلات ایران واقع شده و هوایی گرم و خشک داره. یزدی‌ها آدم‌های سخت‌کوشی هستن و بلدن چطوری گرمای سخت تابستان رو شکست بدن. توی معماری‌شون، بالای خونه‌هاشون بادگیر درست کردن که مثل یه کولر طبیعی عمل می‌کنه؛ روی سفرۀ غذاشون کشک و خیار می‌ذارن که کولر طبیعی بدنه توی تابستان. خنک باشین!

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه کشک و خیار

گردو (مغز شده)

30 گرم

کشمش

یک‌چهارم پیمانه

خیار سبز

3 عدد متوسط

کشک

200 گرم

ریحان (تازه و ساطوری)

2 قاشق غذاخوری

آب

به میزان لازم

پیاز

1 عدد متوسط

زیره سیاه (در صورت تمایل)

1 قاشق چای‌خوری

نعنا خشک

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

آماده سازی

مرحله 1
  1. در صورتی که از کشک خشک استفاده می کنید، آن را بخیسانید و میکس کنید.
  2. خیار و پیاز را خوب بشویید، سپس آن ها را پوست گرفته و جداگانه رنده کنید.
  3. ریحان را پاک کرده، بشویید و ساطوری کنید.
  4. گردو را رنده یا آسیاب کنید.
طرز تهیه

مرحله 1

پیاز، خیار و ریحان را به همراه کشک مایع ( یا کشک خیس خورده و میکس شده) مخلوط کنید.

مرحله 2

گردو آسیاب شده، نعناع خشک، کشمش و در صورت تمایل زیره را هم به مواد اضافه کرده و هم بزنید.

  • غلظت غذا به خودتان بستگی دارد. 

نوش جان!

نکته‌ها

میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها، برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما می توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها