![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/kashk-bademjan/kashk_bademjan_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/kashk-bademjan/kashk_bademjan_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
مواد اولیه کله جوش
به میزان لازم
2 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
4 قاشق غذاخوری
یک و نیم پیمانه
1 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
آماده سازی
مرحله 1
- پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس نگینی خرد کنید.
- گردو را خرد کنید.
روش اول
مرحله 1
در قابلمه روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید؛ سپس به آن زردچوبه بزنید. بعد از یک تفت کوچک نعناخشک، گردو، نمک، فلفل و کشک را به پیاز اضافه کنید و غذا را خوب هم بزنید.
مرحله 2
در نهایت به غذا آب و زعفران اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید روی حرارت ملایم بجوشد. وقتی غذا به جوش آمد نمک آن را اندازه کرده و سرو کنید.
روش دوم
مرحله 1
در ظرفی مناسب روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید، سپس به آن زردچوبه بزنید.
مرحله 2
حالا گردو را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید؛ سپس به غذا نمک و فلفل بزنید و مقداری آب (به نسبت غلظت کشک) و کشک به آن اضافه کنید.
مرحله 3
تا قبل از جوش آمدن غذا، زعفران را هم اضافه کنید و وقتی که غذا به جوش آمد آن را از روی حرارت بردارید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟