این دستور را درست کردی؟
سوپ جو
مواد اولیه سوپ جو
برای 2 نفرمواد اولیه سوپ جو
1 قاشق مرباخوری
3 پیمانه
200 گرم
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
نصف پیمانه
1 عدد بزرگ
یکچهارم پیمانه
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه سوپ جو
مرحله 1
سینه مرغ را مکعبی کوچک خرد کنید و بشویید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. در قابلمه نیمی از روغن را بریزید، وقتی داغ شد پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود بعد مرغ را اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله 2
نیمی از نمک و فلفل را به مرغ اضافه کرده، روی مرغ آب بریزید و جو پرک را اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید تا با حرارت کم بپزد و لعاب بیندازد. زمانی که سوپ غلیظ شد و لعاب داد، حرارت را خاموش کرده، خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. کمی از غذا بچشید و نمک آن را برحسب ذائقه خود اندازه کنید.
مرحله 3
ماهیتابه را روی حرارت ملایم بگذارید و کف آن باقیمانده روغن را بریزید تا داغ شود؛ سپس باقی پیاز خردشده را در آن تفت دهید تا طلایی شود.
مرحله 4
زردچوبه، تخم گشنیز و باقیمانده نمک و فلفل را به پیاز سرخشده اضافه کنید و خوب تفت دهید؛ سپس رب گوجهفرنگی بریزید و خوب تفت دهید تا رنگ رب باز شده و بوی خامی رب گرفته شود. زمانی که سوپ را در ظرف سرو ریختید، از این سس با قاشق روی آن بریزید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها