این دستور را درست کردی؟
سوپ جو
معرفی
مواد اولیه سوپ جو
برای 2 نفرمواد اولیه سوپ جو
1 قاشق مرباخوری
3 پیمانه
200 گرم
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
نصف پیمانه
1 عدد بزرگ
یکچهارم پیمانه
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه سوپ جو
مرحله 1
سینه مرغ را مکعبی کوچک خرد کنید و بشویید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. در قابلمه نیمی از روغن را بریزید، وقتی داغ شد پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود بعد مرغ را اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله 2
نیمی از نمک و فلفل را به مرغ اضافه کرده، روی مرغ آب بریزید و جو پرک را اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید تا با حرارت کم بپزد و لعاب بیندازد. زمانی که سوپ غلیظ شد و لعاب داد، حرارت را خاموش کرده، خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. کمی از غذا بچشید و نمک آن را برحسب ذائقه خود اندازه کنید.
مرحله 3
ماهیتابه را روی حرارت ملایم بگذارید و کف آن باقیمانده روغن را بریزید تا داغ شود؛ سپس باقی پیاز خردشده را در آن تفت دهید تا طلایی شود.
مرحله 4
زردچوبه، تخم گشنیز و باقیمانده نمک و فلفل را به پیاز سرخشده اضافه کنید و خوب تفت دهید؛ سپس رب گوجهفرنگی بریزید و خوب تفت دهید تا رنگ رب باز شده و بوی خامی رب گرفته شود. زمانی که سوپ را در ظرف سرو ریختید، از این سس با قاشق روی آن بریزید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟