![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/sweet-boiled-beetroot/sweet_boiled_beetroot_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/sweet-boiled-beetroot/sweet_boiled_beetroot_t_hese_tazegi.jpg)
120 دقیقه
لبو عسلی
شیرین
3.5
مواد اولیه شربت لبو
200 گرم
6 عدد متوسط
1 پیمانه
مرحله 1
لبوها را خوب بشویید، بعد با مقداری آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا لبوها بجوشند و خوب به آب رنگ بدهند.
مرحله 2
وقتی لبوها رنگ دادند، آنها را از قابلمه خارج کنید، بعد نبات را در آبِ لبو بریزید و بگذارید نبات حل شود و شربتی غلیظ بهدست آید.
مرحله 3
در نهایت شربت لبو غلیظ را کنار بگذارید تا خنک شود. برای سرو، مقداری از شربت لبو را داخل لیوان بریزید و با آب سرد رقیقش کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟