حُمُص مُحَمره
این دستور را درست کردی؟
سالاد باقلا سبز مصر
4
معرفی
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه سالاد باقلا سبز مصر
برای 2 نفرروغن زیتون
4 قاشق غذاخوری
باقلا
2 پیمانه
شوید
2 قاشق غذاخوری
سیر (حبه)
1 عدد متوسط
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
پنیر فتا (FATA) (برای تزئین)
به میزان لازم
آبلیمو
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالاد باقلا سبز مصر
مرحله 1
باقلاها را با مقداری نمک در آب جوش بپزید تا نرم شوند، سپس آن را آبکش کنید و اجازه دهید تا خنک شوند.
مرحله 2
شویدهای تازه را ساطوری ریز و پنیر فتا را هم مربعی خرد کنید، باقلا و شوید را با هم ترکیب کرده و در ظرف سرو بریزید و روی آن را با پنیر تزئین کنید.
مرحله 3
برای سسِ سالاد، سیر را رنده کنید. روغن زیتون، آبلیمو، سیر و فلفل را با هم مخلوط کرده و در کنار ظرف سالاد بگذارید. (در صورت نیاز میتوانید کمی نمک هم به سس اضافه کنید.)
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟