این دستور را درست کردی؟
قیمه بوشهری
مواد اولیه قیمه بوشهری
برای 2 نفریکچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق مرباخوری
نصف پیمانه
2 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
300 گرم
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه قیمه بوشهری
آمادهسازی
-
گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند؛ سپس آن را به صورت قیمهای خرد کنید.
-
لپه را پاک کنید و بشویید.
-
پیاز و سیبزمینی را بشویید و پوست بگیرید.
-
پیاز را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.
-
سیب زمینی را درشت خرد کنید.
-
مراحل پخت
مرحله 1
در قابلمه مقداری روغن بریزید تا گرم شود. بعد پیاز را در آن سرخ کنید.
مرحله 2
گوشت را بههمراه فلفل و زردچوبه در پیاز سرخشده تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
مرحله 3
حالا لپه و سیبزمینی را اضافه کنید و تفت دهید. مقداری آب اضافه کنید؛ اول حرارت را زیاد کنید تا آب بهجوش آید بعد حرارت را کم کنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید خورش بهآرامی روی حرارت ملایم بپزد و کمآب شود.
مرحله 4
پس از پختِ گوشت، محتویات قابلمه را خوب بکوبید (تا همه مواد له شوند و گوشت هم حالت کشدار بگیرد) و کنار بگذارید.
-
البته پیشنهاد میکنیم برای راحتی کار، اول گوشت را از قابلمه خارج کنید و آنقدر بکوبید تا حالت کشدار پیدا کند. بعد لپه و سیبزمینی و باقی محتویات قابلمه را روی گوشت بریزید و بکوبید تا کاملا له و یکدست شوند.
مرحله 5
حالا در قابلمه دیگری کمی روغن بریزید تا گرم شود. رب گوجه را در روغن تفت دهید تا رنگ رب بازشده و بوی خامی آن گرفتهشود. آبلیمو، نمک و زیره را اضافه کنید و تفت دهید. درنهایت گوشت و مواد کوبیدهشده را داخل قابلمه بریزید و خوب زیرورو کنید تا همه کوبیده با محتویات قابلمه ترکیب شود و رنگ و طعم بگیرد.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها