slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
180 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
بوشهر

این دستور را درست کردی؟


قیمه بوشهری

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه قیمه بوشهری

برای 2 نفر

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

آبلیمو

2 قاشق غذاخوری

سیب زمینی

1 عدد متوسط

زیره سیاه

1 قاشق مرباخوری

لپه

نصف پیمانه

رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

گوشت گوسفند

300 گرم

آب

به میزان لازم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه قیمه بوشهری

آماده‌سازی

  1. گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند؛ سپس آن را به صورت قیمه‌ای خرد کنید.

  2. لپه را پاک کنید و بشویید.

  3. پیاز و سیب‌زمینی را بشویید و پوست بگیرید.

    • پیاز را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.

    • سیب زمینی را درشت خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

در قابلمه مقداری روغن بریزید تا گرم شود. بعد پیاز را در آن سرخ کنید.

مرحله 2

گوشت را به‌همراه فلفل و زردچوبه در پیاز سرخ‌شده تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

مرحله 3

حالا لپه و سیب‌زمینی را اضافه کنید و تفت دهید. مقداری آب اضافه کنید؛ اول حرارت را زیاد کنید تا آب به‌جوش آید بعد حرارت را کم کنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید خورش به‌آرامی روی حرارت ملایم بپزد و کم‌آب شود.

مرحله 4

پس از پختِ گوشت، محتویات قابلمه را خوب بکوبید (تا همه مواد له شوند و گوشت هم حالت کش‌دار بگیرد) و کنار بگذارید.

  • البته پیشنهاد می‌کنیم برای راحتی کار، اول گوشت را از قابلمه خارج کنید و آنقدر بکوبید تا حالت کش‌دار پیدا کند. بعد لپه و سیب‌زمینی و باقی محتویات قابلمه را روی گوشت بریزید و بکوبید تا کاملا له و یک‌دست شوند.

مرحله 5

حالا در قابلمه دیگری کمی روغن بریزید تا گرم شود. رب گوجه را در روغن تفت دهید تا رنگ رب بازشده و بوی خامی آن گرفته‌شود. آب‌لیمو، نمک و زیره را اضافه کنید و تفت دهید. درنهایت گوشت و مواد کوبیده‌شده را داخل قابلمه بریزید و خوب زیرورو کنید تا همه کوبیده با محتویات قابلمه ترکیب شود و رنگ و طعم بگیرد.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها