![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/vegetarian-gheimeh-with-fried-potato/vegetarian_gheimeh_with_fried_potato_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/vegetarian-gheimeh-with-fried-potato/vegetarian_gheimeh_with_fried_potato_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
1 عدد متوسط
70 گرم
1 قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
2 قاشق غذاخوری
2 عدد متوسط
1 عدد متوسط
به میزان لازم
یکچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
آمادهسازی
مراحل پخت
مرحله 1
در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قراردهید تا گرم شود، سپس پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا بلوری شود.
مرحله 2
حالا به پیاز، زردچوبه، نمک و فلفل بزنید، سپس رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب بازشده و بوی خامی آن گرفته شود.
مرحله 3
در ادامه لپه را اضافه کنید و تفت دهید. بعد چوب دارچین را بههمراه آب و لیمو عمانی در خورش بریزید و درِ ظرف را ببندید (ابتدا حرارت را زیاد کنید وقتی خورش شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کنید) و اجازه دهید خورش روی حرارت ملایم بپزد، جابیفتد و به غلظت دلخواه برسد.
مرحله 4
در این فاصله در یک تابه روغن بریزید و سیبزمینیها را در آن سرخ کنید تا بعد از پختِ خورش، روی آن بریزید و سرو کنید.
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) بهتر است از آبجوش استفاده کنید.
- اگر لپه شما از نوع ریز و دیرپز است، آن را 2 ساعت قبل از شروع آشپ و بعد از پاک کردن و شستن، در یک کاسه آب بخیسانید.
- در صورت تمایل میتوانید در اواخر پختِ خورش برای هر 2 نفر 2 قاشق غذاخوری زعفران، 1 قاشق چایخوری پودرهل و 1 قاشق غذاخوری گلاب به خورش اضافه کنید. اجازه دهید خورش چند غل بزند و عطر و طعم بگیرد.
- قبل از سرو غذا، چوب دارچین را از خورش خارج کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟