این دستور را درست کردی؟
دال لپه
مواد اولیه دال لپه
برای 2 نفرمواد اولیه دال لپه
10 عدد بزرگ
به میزان لازم
1 قاشق مرباخوری
5 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق مرباخوری
نصف پیمانه
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
نصف پیمانه
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
1 عدد متوسط
طرز تهیه دال لپه
مرحله1
لپه را پاک کنید و بشویید.پیاز، هویج و سیبزمینی را هم بشویید، پوست بگیرید و خرد کنید.حالا لپه را به همراه سیبزمینی، هویج، زردچوبه، فلفل، برگ بو و آب در قابلمه بریزید تا لپه کاملا بپزد.
مرحله2
در تابه کمی روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید؛ سپس پیاز را درون تابه بریزید و تفت دهید تا خوب نرم شود.پودر نارگیل، زیره، تخم گشنیز و خردل را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.در نهایت این مواد را به قابلمه اضافه کنید تا چند دقیقهای با باقی مواد بجوشند.
مرحله3
در نهایت شیره تمرهندی را در آبجوش حل کرده و به همراه نمک به قابلمه اضافه کنید، اجازه دهید خوراک کمی بجوشد تا مزهدار شود.نوشجان!
نکتهها
- میزان روغن، نمک وادویهجات برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
- اگر تمایل دارید غذای شما رقیقتر باشد میتوانید میزان بیشتری آبجوش در غذا بریزید.
بهتر است لپه را 1 تا چند ساعت بخیسانید.
هنگام کشیدن غذا، برگ بو را از خوراک بیرون بیاورید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها