این دستور را درست کردی؟
خوراک دال عدس
مواد اولیه خوراک دال عدس
برای 2 نفرمواد اولیه خوراک دال عدس
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
1 عدد متوسط
1 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
نصف پیمانه
به میزان لازم
سهچهارم پیمانه
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
5 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خوراک دال عدس
مرحله1
ابتدا دال عدس را پاک کنید و بشویید.بعد پیاز و سیب زمینی را ریز خرد کرده، سپس سیر را رنده کنید و کنار بگذارید.
مرحله2
در این مرحله عدس قرمز را درون قابلمه بریزید و به همراه آب روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید؛ کف روی عدس را بگیرید و نیم ساعت پیش از پایان پخت، سیب زمینی را اضافه کنید.
مرحله3
تمرهندی را در آبجوش حل کنید و کنار بگذارید.مقداری روغن را در تابه روی حرارت ملایم قرار دهید؛ سپس پیازها را تفت دهید تا بلوری شوند.حالا سیر، زرد چوبه و فلفل را اضافه کنید، کمی که تفت خورد، به همراه نمک و تمرهندی که در آبجوش حل کردهاید، به قابلمه اضافه کنید و بگذارید کمی با بقیه مواد بجوشند تا مزهها به خورد هم بروند.پس از پایان پخت، نعنا داغ تهیه کرده و غذا را با آن تزیین کنید؛(به طرز تهیه نعناداغ مراجعه شود)غذای شما آماده سرو است؛ اما قبل از آن نمک غذا را اندازه کنید. نوش جان!
نکتهها
- میزان روغن، نمک و ادویهجات برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
- اگر تمایل دارید غذای شما رقیقتر باشد میتوانید میزان بیشتری آبجوش در غذا بریزید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها