slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
زمان انتظار
1440 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار

این دستور را درست کردی؟


فلافل دال‌عدس

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه فلافل دال‌عدس

برای 2 نفر

سیر (حبه)

3 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

پودر کاری (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

زنجبیل

1 قاشق مرباخوری

جعفری

2 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

انبه (پودر)

1 قاشق مرباخوری

بکینگ پودر

1 قاشق مرباخوری

پیاز

1 عدد کوچک

تخم گشنیز

1 قاشق مرباخوری

دال عدس

2 پیمانه

سیب زمینی

1 عدد کوچک

پودر سوخاری

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه فلافل دال‌عدس

طرز تهیه فلافل دال‌عدس

آماده‌سازی:

          • دال عدس را بشویید و بگذارید از شب قبل خیس بخورد.
          • جعفری را پاک کنید، بشویید و خرد کنید.

مرحله ۱:


همه مواد را داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله ۲:

قالب فلافل را در روغن چرب کنید، فلافل‌ها را قالب بزنید و در روغن داغ و شناور، با شعله متوسط رو به بالا سرخ کنید.

   

مرحله ۳:

حالا با فلافل‌های دال‌عدس داغ، کاهو، گوجه و خیارشور، ساندویچ‌های فلافل لذیذ درست کنید!

  • نوش جان!

  • سؤالی در مورد این دستور داری؟


    این دستور را درست کردی؟


    برچسب‌ها


    مشابه‌ها