slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار

این دستور را درست کردی؟


سوپ دال عدس و سبزیجات

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سوپ دال عدس و سبزیجات

برای 2 نفر

دال عدس

یک‌سوم پیمانه

پیاز

1 عدد کوچک

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

هویج

1 عدد کوچک

جعفری

6 قاشق غذاخوری

عصاره مرغ

1 عدد کوچک

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

تره

500 گرم

قارچ (نگینی خردشده)

8 عدد متوسط

سیب زمینی

1 عدد متوسط

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سوپ دال عدس و سبزیجات

آماده‌سازی

  • پیاز و سیب‌زمینی را بشویید، پوست بگیرید و هرکدام را  ۴ قاچ کنید.
  • به همین ترتیب هویج را ضدعفونی کرده، به ۴ قسمت برش دهید.
  • جعفری را ساطوری خرد کنید.
  • قارچ را بشویید و نگینی خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله ۱

در قابلمه‌ای ۲۵ گرم کره و روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. پیاز، سیب‌زمینی، دال عدس و هویج را اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله ۲

عصاره مرغ (یا آب مرغ) را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید بپزد.

مرحله ۳

نمک و فلفل را هم اضافه کنید و اجازه دهید تا مزه‌ها به خورد هم برود، سپس مواد را با گوشکوب برقی خوب مخلوط کنید.

مرحله ۴

باقیمانده کره را در تابه‌ای بریزید و روی حرارت بگذارید. قارچ نگینی خرد شده را اضافه کنید و آن‌قدر تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.

مرحله ۵

قارچ و جعفری ساطوری‌شده را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا مزه‌ها به خورد هم برود و به‌اصطلاح جا بیفتد. می‌توانید بنا به ذائقه خود آب لیموترش تازه هم اضافه کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها