این دستور را درست کردی؟
سوپ دال عدس و سبزیجات
مواد اولیه سوپ دال عدس و سبزیجات
برای 2 نفریکسوم پیمانه
1 عدد کوچک
نصف قاشق چایخوری
1 عدد کوچک
6 قاشق غذاخوری
1 عدد کوچک
نصف قاشق چایخوری
500 گرم
8 عدد متوسط
1 عدد متوسط
4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سوپ دال عدس و سبزیجات
آمادهسازی
- پیاز و سیبزمینی را بشویید، پوست بگیرید و هرکدام را ۴ قاچ کنید.
- به همین ترتیب هویج را ضدعفونی کرده، به ۴ قسمت برش دهید.
- جعفری را ساطوری خرد کنید.
- قارچ را بشویید و نگینی خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله ۱
در قابلمهای ۲۵ گرم کره و روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. پیاز، سیبزمینی، دال عدس و هویج را اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله ۲
عصاره مرغ (یا آب مرغ) را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید بپزد.
مرحله ۳
نمک و فلفل را هم اضافه کنید و اجازه دهید تا مزهها به خورد هم برود، سپس مواد را با گوشکوب برقی خوب مخلوط کنید.
مرحله ۴
باقیمانده کره را در تابهای بریزید و روی حرارت بگذارید. قارچ نگینی خرد شده را اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.
مرحله ۵
قارچ و جعفری ساطوریشده را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا مزهها به خورد هم برود و بهاصطلاح جا بیفتد. میتوانید بنا به ذائقه خود آب لیموترش تازه هم اضافه کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها