این دستور را درست کردی؟
سوپ قارچ
5
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرمواد اولیه سوپ قارچ
خامه
2 قاشق غذاخوری
کره
50 گرم
پیاز
1 عدد متوسط
آویشن
1 قاشق مرباخوری
فلفل سفید (یا فلفل سیاه)
1 قاشق چایخوری
شیرگاو (داغ)
3 پیمانه
آرد سفید
2 قاشق غذاخوری
قارچ
100 گرم
عصاره مرغ (یا عصاره گوشت)
1 عدد متوسط
آب
به میزان لازم
جعفری (تازه و ساطوری)
2 قاشق غذاخوری
نمک
یکسوم قاشق چایخوری
طرز تهیه سوپ قارچ
مرحله 1
در ابتدا پیاز را بشویید، پوست بگیرید و ریز خرد کنید، سپس قارچها را خوب بشویید و ورقهای برش بزنید. جعفری را پاک کرده، بشویید و خرد کنید. شیر را روی حرارت بگذارید تا داغ شود و به مرحله جوشیدن برید اما نجوشد. عصاره مرغ را در مقداری از این شیرِداغ حل کنید؛ آرد را هم با مقداری نمک مخلوط کرده و 3 بار الک کنید تا سبک شود. پس از آن آرد را به کمک الک کم کم به باقیمانده شیر اضافه کرده وهمبزنید تا شیر و آرد خوب با هم ترکیب شوند و مخلوط یکدستی ایجاد شود که آرد در آن گلوله نباشد.
مرحله 2
در قابلمه کره بریزید و روی حرارت ملایم ذوب کنید، سپس پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود. حالا قارچ را به آن اضافه کرده و همراه با فلفل، نمک و آویشن تفت دهید. حالا ترکیب شیر و آرد و عصاره تهیه شده در مرحله قبل را به قارچ اضافه کرده و روی حرارت ملایم همبزنید تا سوپ غلیظ شود. دقت کنید که حرارت زیاد نباشد، چون باعث آب شدن قارچها میشود و سوپ شما ظاهر زیبایی نخواهد داشت؛ در نهایت جعفری را اضافه کنید.
مرحله 3
زمانی که سوپ جا افتاد، حرارت را خاموش کرده و خامه را اضافه کنید و هم بزنید. قبل از سرو، کمی از غذا بچشید و نمک و فلفل غذا را بر حسب ذائقه خود اندازه کنید. دقت داشته باشید بعد از اضافه کردن خامه، سوپ روی حرارت نماند، چون خامه می بُرد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها