slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
زمان انتظار
20 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
متوسط
فصل
تمامی فصول
زادگاه
فرانسه

این دستور را درست کردی؟


گراتن بادمجان و قارچ

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه گراتن بادمجان و قارچ

برای 2 نفر

مواد اولیه گراتن بادمجان و قارچ

قارچ

10 عدد متوسط

سیاه دانه (برای تزئین)

1 قاشق مرباخوری

بادمجان

3 عدد متوسط

ذرت (کنسروی یا پخته)

4 قاشق غذاخوری

روغن مایع (برای سرخ‌کردن بادمجان)

یک‌چهارم پیمانه

پنیر موزارِلّا (MOZZARELLA) (پنیر پیتزا)

1 پیمانه

نمک (برای بادمجان)

1 قاشق مرباخوری

سس بشامل

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

آرد سفید

2 قاشق غذاخوری

شیرگاو

2 پیمانه

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

کره

50 گرم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

خامه (در صورت تمایل)

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه گراتن بادمجان و قارچ

مرحله1

برای تهیهسس بشامل،کره را در یک ماهیتابه کوچک با حرارت ملایم ذوب کرده، سپس آرد را اضافه کنید و تفت دهید. شیر را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشود و به غلظت برسد؛ سپس نمک، فلفل و آویشن را اضافه کرده و در آخر خامه (در صورت تمایل) را اضافه کنید، دقت داشته باشید خامه نباید بجوشد.

مرحله2

بادمجان‌ها را پوست بگیرید، به صورت ورقه ای خرد کنید و در یک سینی بچینید و روی آن‌ها نمک بپاشید تا تلخی‌شان گرفته شود. حدود 20 دقیقه صبر کنید تا قطرات آب را روی بادمجان‌ها مشاهده کنید، سپس آن‌ها را بشویید و خشک کنید.

مرحله3

در ماهیتابه‌ای روغن بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس بادمجان‌ها را در آن سرخ کنید.

مرحله4

قارچ‌ها را پس از شستن، به صورت ورقه‌ای خرد کنید. حالا کف ظرف را سس بشامل بریزید؛ سپس بادمجان سرخ‌شده را روی سس بچینید. پس از آن قارچ‌های خرد شده را بچینید و در آخر روی آن‌ها سس بشامل ریخته و روی سس پنیر پیتزا و بعد ذرت و کمی سیاه‌دانه بپاشید.

مرحله5

حالا ظرف خود را در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم شده است،قرار دهید. حدود 5 الی 10 دقیقه حرارت پایین و 5 الی 10 دقیقه حرارت بالا روشن باشد که روی گراتن کاملا طلایی شود؛ مرتب غذا را چک کنید چون ممکن است دمای فرها متفاوت باشد.

نکته‌ها

نکات
  1. در صورت تمایل می‌توانید به‌جای هر 50 گرم کره در تهیه سس بشامل از 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون بدون بو استفاده کنید.
  2. اگر فر در دسترس ندارید، می‌توانید این غذای خوشمزه را در ماهیتابه و روی گاز تهیه کنید. بهتر است از شعله پخش‌کن استفاده کنید و در طی پخت درب ماهیتابه را بگذارید. اگر از ماهیتابه معمولی استفاده می‌کنید، بهتر است دم‌کنی بگذارید تا درب ماهیتابه عرق نکند
  3. میزان روغن، نمک، و ادویه‌جات برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  4. مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع فر ممکن است متفاوت باشد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها