گراتن گوشت و قارچ
گراتن گوشت و قارچگراتن گوشت و قارچ
گراتن گوشت و قارچ

گراتن گوشت و قارچ

4
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-فر
سطح مهارت
سخت
فصل
تمامی فصول
زادگاه
فرانسه

این دستور را درست کردی؟

گراتن گوشت و قارچ

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

یکی از گراتن‌های محبوب جهان، گراتن گوشت و قارچه. مدت زمان کمی برای آماده‌شدنش نیازه و طعمی کم‌مانند داره. توی این شگفتی، مواد مغذی فراوانی وجود داره و قدرت و استحکام استخوان‌ها رو تضمین می‌کنه. مستحکم باشین!

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه گراتن گوشت و قارچ

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

پیازچه (ساقه - برای تزئین)

2 عدد متوسط

روغن مایع (برای تفت گوشت)

5 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

قارچ

7 عدد متوسط

سیب زمینی

2 عدد متوسط

فلفل دلمه ای

1 عدد کوچک

آب (جوش)

یک‌سوم پیمانه

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

پنیر موزارِلّا (MOZZARELLA) (پنیر پیتزا)

1 پیمانه

گوشت چرخ کرده

250 گرم

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع (برای سرخ‌کردن سیب‌زمینی)

یک‌چهارم پیمانه

ذرت (کنسروی یا پخته)

2 قاشق غذاخوری

خامه (در صورت تمایل)

1 قاشق غذاخوری

سس بشامل

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

کره

50 گرم

آرد سفید

2 قاشق غذاخوری

شیرگاو

2 پیمانه

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

مرحله 1

برای تهیه سس بشامل، کره را در یک ماهیتابه کوچک با حرارت ملایم ذوب کنید، سپس آرد را اضافه کنید و تفت دهید.

شیر را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشود و به غلظت برسد، سپس نمک، فلفل و آویشن را اضافه کنید و در آخر خامه (در صورت تمایل) اضافه کنید؛ دقت داشته باشید خامه نباید بجوشد.

مرحله 2

برای تهیه مواد گوشتی پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید، در ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس پیاز خرد شده را در آن تفت دهید تا بلوری شود، بعد سیر را ریز رنده کنید و همراه با گوشت به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت کمی سرخ شود.

مرحله 3

فلفل دلمه‌ای را ریز خرد کرده و به گوشت اضافه کنید، قارچ‌ها را ورقه‌ای خرد کنید و در ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. حالا ذرت را همراه با رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن اضافه کنید و خوب سرخ کنید.

در ادامه کمی آب روی مواد گوشتی بریزید و درب ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد و خوب جا بیفتد و یک مایه غلیظ به‌دست آید.

مرحله 4

حالا سیب زمینی را پوست بگیرد و خلالی خرد کنید، در یک ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید سپس سیب زمینی های خلال شده را اضافه و سرخ کنید. زمانی که سیب زمینی ها خوب سرخ شدند آن ها را از روی حرارت بردارید.

مرحله 5

کف ظرف نسوز را چرب کنید و طبق ردیف‌های زیر مواد را لایه لایه در ظرف بریزید:

  1. سیب‌زمینی سرخ‌کرده
  2. گوشت
  3. سس بشامل
  4. سیب‌زمینی سرخ‌کرده
  5. سس بشامل
  6. پنیر پیتزا
  7. پیازچه برای تزیین
مرحله 6

ظرف خود را در فر از قبل گرم‌شده با دمای 180 درجه قرار دهید و حدود 15 الی 20 دقیقه حرارت پایین و 5 الی 10 دقیقه حرارت بالا روشن باشد که روی گراتن کاملا طلایی شود. مرتب غذا را چک کنید چون ممکن است دمای فرها متفاوت باشد.

اگر فر در دسترس ندارید می‌توانید این غذای خوشمزه را روی گاز در ماهیتابه تهیه کنید. بهتر است از شعله پخش کن استفاده کنید و در طی پخت درب ماهیتابه را بگذارید، اگر از ماهیتابه معمولی استفاده می‌کنید بهتر است دم‌کنی بگذارید تا درب ماهیتابه عرق نکند.

نکته‌ها

نکات
  1. در صورت تمایل می‌توانید به‌جای هر 50 گرم کره از 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون بدون بو استفاده کنید.
  2. میزان روغن، نمک، و ادویه‌جات برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  3. مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع فر ممکن است متفاوت باشد.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها