

زمان آمادهسازی
زمان پخت
مزه
روش تهیه
سطح مهارت
فصل
زادگاه
این دستور را درست کردی؟
گراتن گوشت و قارچ
4
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرمواد اولیه گراتن گوشت و قارچ
سیر (حبه)
1 عدد متوسط
پیازچه (ساقه - برای تزئین)
2 عدد متوسط
روغنمایع (برای تفت گوشت)
5 قاشق غذاخوری
پیاز
1 عدد متوسط
قارچ
7 عدد متوسط
سیبزمینی
2 عدد متوسط
آب (جوش)
یکسوم پیمانه
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی
1 قاشق غذاخوری
آویشن
1 قاشق چایخوری
پنیر موزارلا (پنیر پیتزا)
1 پیمانه
گوشت چرخکرده
250 گرم
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
روغنمایع (برای سرخکردن سیبزمینی)
یکچهارم پیمانه
ذرت (کنسروی یا پخته)
2 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه (در صورت تمایل)
1 قاشق غذاخوری
سس بشامل
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
کره
50 گرم
آرد سفید
2 قاشق غذاخوری
آویشن
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه گراتن گوشت و قارچ
مرحله 1
برای تهیه سس بشامل، کره را در یک ماهیتابه کوچک با حرارت ملایم ذوب کنید، سپس آرد را اضافه کنید و تفت دهید.
شیر را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشود و به غلظت برسد، سپس نمک، فلفل و آویشن را اضافه کنید و در آخر خامه (در صورت تمایل) اضافه کنید؛ دقت داشته باشید خامه نباید بجوشد.
مرحله 2
برای تهیه مواد گوشتی پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید، در ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس پیاز خرد شده را در آن تفت دهید تا بلوری شود، بعد سیر را ریز رنده کنید و همراه با گوشت به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت کمی سرخ شود.
مرحله 3
فلفل دلمهای را ریز خرد کرده و به گوشت اضافه کنید، قارچها را ورقهای خرد کنید و در ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. حالا ذرت را همراه با رب گوجهفرنگی، نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن اضافه کنید و خوب سرخ کنید.
در ادامه کمی آب روی مواد گوشتی بریزید و درب ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد و خوب جا بیفتد و یک مایه غلیظ بهدست آید.
مرحله 4
حالا سیب زمینی را پوست بگیرد و خلالی خرد کنید، در یک ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید سپس سیب زمینی های خلال شده را اضافه و سرخ کنید. زمانی که سیب زمینی ها خوب سرخ شدند آن ها را از روی حرارت بردارید.
مرحله 5
کف ظرف نسوز را چرب کنید و طبق ردیفهای زیر مواد را لایه لایه در ظرف بریزید:
سیبزمینی سرخکرده
گوشت
سس بشامل
سیبزمینی سرخکرده
سس بشامل
پنیر پیتزا
پیازچه برای تزیین
مرحله 6
ظرف خود را در فر از قبل گرمشده با دمای 180 درجه قرار دهید و حدود 15 الی 20 دقیقه حرارت پایین و 5 الی 10 دقیقه حرارت بالا روشن باشد که روی گراتن کاملا طلایی شود. مرتب غذا را چک کنید چون ممکن است دمای فرها متفاوت باشد.
اگر فر در دسترس ندارید میتوانید این غذای خوشمزه را روی گاز در ماهیتابه تهیه کنید. بهتر است از شعله پخش کن استفاده کنید و در طی پخت درب ماهیتابه را بگذارید، اگر از ماهیتابه معمولی استفاده میکنید بهتر است دمکنی بگذارید تا درب ماهیتابه عرق نکند.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها